Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Tottenham İddaa Tahmini 14.08.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Chelsea evinde, Tottenham ile Londra derbisinde sahne alacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak olup Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Chelsea ile Tottenham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Chelsea galibiyetine 2.32, beraberlik tercihine 3.50, Tottenham galibiyetine ise 3.15 verildiğini görüyoruz.

Chelsea’den Tek Gollü Galibiyet

Chelsea, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Goodison Park’ta Everton’ın konuğu oldu. Rakibini Jorginho’nun penaltı golüyle 1-0 mağlup eden Thomas Tuchel’in ekibi, sezona 3 puan ile başladı. Everton karşısında çok etkili olamadılar ve buldukları fırsatı iyi değerlendirerek sonuca gittiler. Premier Lig’in 2. haftasında ise Stamford Bridge’de bu hafta Tottenham’ı ağırlayacaklar. Londra derbisinde maçın favorisi olarak gösterilen Chelsea’de Mateo Kovacic’in sakatlığı devam ediyor.

Tottenham’ın Şansı Tutmuyor

Tottenham, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Southampton’ı 4-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düşmesine rağmen çabuk toparlanan ve hemen reaksiyon veren Tottenham, haftayı 3 puan ile geçti. Bu hafta ise Londra derbisinde Chelsea’nin konuğu olacaklar. Geçen sezon bu sahadan oynanan maçı Chelsea’ye 2-0 kaybetmişlerdi. Son dönemde Tottenham’ın rakibine karşı şansı pek tutmuyor. Chelsea’ye karşı oynadıkları son 10 maçta da galibiyet alamadılar. Bu hafta Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Chelsea – Tottenham Maç Bilgileri

Chelsea – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Mateo Kovacic’in sakatlığı devam ediyor. Tottenham’da Oliver Skipp’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Marcos Alonso, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Raheem Sterling, Kai Havertz, Timo Werner

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

İki takımda sezona 3 puan ile başladı. Chelsea, Everton’ı deplasmanda 1-0, Tottenham ise Southampton’ı iç sahada 4-1 ile geçti. Stamford Bridge’de oynanan son 4 maçta da Tottenham galibiyet alamadı. Bu kez Tottenham’dan reaksiyon bekliyorum. Stamford Bridge’de gollü bir maç beklentim var. 2.5 gol üstü barajı aşılacaktır. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç izledik. Londra derbisinde 4 gol atıldı ama kazanan çıkmadı. Mücadele 2-2 sona erdi.