Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest West Ham Bahis Tahmini 14.08.2022

İngiltere Premier Lig’de sezona mağlubiyet ile başlayan iki takım, Nottingham Forest ve West Ham kozlarını paylaşacakç Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Nottingham Forest ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 4.30, beraberlik 3.65, West Ham kazanır ise 1.90 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Yokları Oynadı

Nottingham Forest, bildiğimiz gibi Premier Lig’in yeni takımlarından biri. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 2-0 mağlup oldular. Rakibi karşısınd varlık gösteremeyen ve rakip kaleye isabetli şut atamadan maçı tamamlayan Nottingham Forest adına kötü bir başlangıç oldu. Premier Lig’in 2. haftasında ise West Ham’ı konuk edecekler. Newcastle United karşısındaki performansları ile West Ham karşısında da işleri hiç kolay değil. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards ve Steve Cook’un sakatlıkları bulunuyor.

West Ham Favori Taraf

West Ham, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Manchester City karşısında puan alamadı. Erling Haaland’ı tutamayan Londra ekibi, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Premier Lig’e mağlubiyet ile başlayan David Moyes’un ekibi, bu hafta Nottingham Forest deplasmanında 3 puan arayacak. Maçın favorisi olarak gösterilen West Ham’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Antonio ve Scamacca gibi 2 önemli golcüye sahipler ve Nottingham Forest deplasmanında 3 puana yakınlar.

Nottingham Forest – West Ham Maç Bilgileri

Nottingham Forest – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Omar Richards ve Steve Cook’un sakatlıkları bulunuyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Sam Surridge, Brennan Johnson

West Ham'in ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

İddaa Tahmini

West Ham, maçın favorisi. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Manchester City’e 2-0 kaybettiler. Ligin yeni takımı Nottingham Forest’ı deplasmanda mağlup ederler ve sezonun ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham’da kötü gidişat devam etti. Nottingham Forest deplasmanında da puan alamayan Londra ekibi, rakibine 1-0 mağlup oldu.