TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Beşiktaş İddaa Tahmini 14.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Beşiktaş deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Alanyaspor ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 2.95, beraberlik 3.75, Beşiktaş kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış.  

Alanyaspor’dan 4 Gollü Galibiyet

Alanyaspor, Süper Lig’in ilk haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 4-2 mağlup etmeyi başaran Akdeniz ekibi, sezona galibiyet ile başladı. Wilson Eduardo önderliğinde galibiyete ulaşan Francisco Farioli’nin ekibi, bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı Alanyaspor 2-0 kazanmayı başarmıştı. Beşiktaş karşısında galibiyet hedefleyen Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Beşiltaş Evinde Kazandı

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Vodafone Park’da Kayserispor’u konuk etti. Rachid Ghezzal’ın uzatma dakikalarında attığı golle maçı 1-0 kazanan Siyah Beyazlılar, Süper Lig’e 3 puan ile başladı. Zorlandığı maçta kazanmayı başaran Valerien Ismael’in ekibi, bu hafta ise Alanyaspor’un konuğu olacak. Süper Lig’in ilk haftasında hücumda olumlu sinyaller veren Beşiktaş’ın bu sezon hücüm gücü kaliteli isimlerden oluşuyor. Alanyaspor’a konuk olacak Beşiktaş’ta bu hafta Cenk Tosun kart cezalısı. Josef De Souza ve Atiba’nın ise sakatlıkları bulunuyor.

Alanyaspor – Beşiktaş Maç Bilgileri

Alanyaspor – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Famara Diedhiou’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Beşiktaş’ta bu hafta Cenk Tosun kart cezalısı. Josef De Souza ve Atiba’nın ise sakatlıkları bulunuyor.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Oğuz Aydın, Wilson Eduardo

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Jefferson Montero, Arthur Masuaku, Kartal Yılmaz, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst, Jackson Muleka

İddaa Tahmini

Gol yollarında etkili olan iki takım karşı karşıya gelecek. Hem Alanyaspor hem de Beşiktaş, ligin ilk haftasını galibiyet ile geçti. Hücumda sorun yaşamayan iki takımın maçında en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.50

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, harika bir geri dönüşe imza attı. 3-0 geriye düştükleri maçta Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldılar.