TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Ankaragücü Bahis Tahmini 14.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de ilk haftayı puan kayıpları ile geçen iki takım, Gaziantep FK ve Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadeşe saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Gaziantep FK – Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Gaziantep FK kazanır 2.03, beraberlik 3.75, Ankaragücü kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Gaziantep FK 3 Puan Peşinde

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Sivasspor deplasmanından puan ile döndü. Alexandru Maxim’in golüyle öne geçen Gaziantep FK, skor üstünlüğünü koruyamadı ve penaltıdan yediği golle 1 puana razı oldu. Geçen sezon ise Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren bir Gaziantep FK izlemiştik. Yeni sezona da Erol Bulut önderliğinde devam eden Gaziantep FK, ligin 2. haftasında Ankaragücü’nü konuk edecek. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Arda Kızıldağ kadroda yer almıyor.

Ankaragücü Evinde Kazanamadı

Ankaragücü, bu sezon Süper Lig’in yeni takımlarından biri. Mustafa Dalcı önderliğinde sezona başlayan Ankara ekibi, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı. Süper Lig’e 1 puan ile başlayan Ankaragücü’nde yeni transfer Federico Macheda, maça ilk 11’de başlamıştı. İlk maçta Ankaragücü’nün hücumda pek parlak bir görüntü çizemediğini belirtelim. Bu hafta Gaziantep FK’ya konuk olacak Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK – Ankaragücü Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Arda Kızıldağ kadroda yer almıyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Recep Niyaz, Furkan Özçal, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

Ankaragücü'nin ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Akın Alkan, Yasin Güreler, Sinan Osmanoğlu, Yusuf Abdioğlu, Erdem Özgenç, Şahverdi Çetin, Abdullah Durak, Aatif Chahechouhe, Ali Kaan Güneren, Federico Macheda, Jese

İddaa Tahmini

İki takımda Süper Lig’e beraberlik ile başladı. Birbirine denk iki takımın maçında yüksek skor beklemiyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.74

Hovarda Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, sezonun ilk galibiyetini aldı. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ettiler.