Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Bologna İddaa Tahmini 14.08.2022

14 Ağustos Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi fikstüründe yer alan mücadelede, Lazio ile Bologna karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 19:30.

Betroad, Lazio galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.30, Bologna galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Lazio Sarri Dönemi Devam Ediyor

Lazio cephesinde Maurizio Sarri dönemi devam ederken, Luís Maximiano, Marcos Antônio, Mattia Zaccagni, Nicolo Casele, Mario Gila, Alessio Romagnoli ve Matías Vecino transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi potasını hedefliyor. Geçen sezonun 4.’sü, Şampiyonlar Ligi şansını 6 puanla Juventus’a kaptırdı. Kadrosunu güçlendirmeyi başarırken, Joaquín Correa, Vedat Muriqi, Denis Vavro, Luiz Felipe, Strakosha, Lucas Leiva gibi önemli isimleri kadrosundan kaybeden Lazio, sezonu Bologna karşısında açacak. Hazırlık maçların 4-1’lik Genoa mağlubiyeti ve 0-0’lık Valladolid beraberlikleriyle tamamlayan ev sahibi, hazırlık maçlarındaki kötü performansını, Serie A Ligi’nin ilk haftasında telafi etmek istiyor.

Bologna’da Önemli Ayrılıklar

Bologna cephesinde yeni sezon öncesi önemli ayrılıklar yaşandı. Arthur Theate, Aaron Hickey ve Mattias Svanberg yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, konuk ekip şu ana kadar kadrosuna Michel Aebischer, Lewis Ferguson, Matteo Angeli, Charalampos Lykogiannis ve Andrea Cambiaso’yu kattı. Gidenlerin yerini doldurmakta zorlanan konuk ekip, bildiğimiz geçen sezona kümede kalma savaşı vermiş ve son haftalardaki yükselişiyle ligde kalmayı başarmıştı. Yeni sezonda Siniša Mihajlović yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, eni sezonda da alt sıralardan kurtulabilecek güçte bir kadro kurmadı diyebiliriz. Hazırlık maçları kapsamında AZ Alkmaar’a deplasmanda 1-0 kaybettikten sonra, Twente’ye deplasmanda 4-1 kaybeden Bologna, 2 maçta da yetersiz bir görüntü sergiledi.

Lazio – Bologna Maç Bilgileri

Lazio – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Massimi. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Nicolo Casale kart cezalısı. Bologna cephesinde ise Lewis Ferguson’un sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Luís Maximiano, Alessio Romagnoli, Stefan Radu, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Binks, Aebischer, Soumaoro, Kevin Bonifazi, De Silvestri, Viola, Soriano, Michel Aebischer, Arnautovic, Jerdy Schouten.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin iddialı kadrolarından birine sahip olan Lazio, taraftarı önünde sezonu galibiyetle açacak ve Bologna’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 6. dakikadan itibaren 10 kişiyle mücadele etmek zorunda kalan Lazio, evinde taraftar desteğiyle sezona iyi bir başlangıç yaptı ve tüm zorluklara rağmen Bologna karşısında galip gelmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.