Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Cremonese Bahis Tahmini 14.08.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezon heyecanı başlarken, 14 Ağustos Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Fiorentina ile Cremonese karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak maçın başlama saati 19:30.

Hovarda, Fiorentina galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.00, Cremonese galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.27 oran kazandırıyor.

Fiorentina’da Hedef 3 Puan

Vincenzo Italiano önderliğinde geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’ni 7. olarak tamamlayan Fiorentina, Vlahovic gibi önemli bir golcüyü kaybettikten sonra, üst sıralardan uzak kaldı. Yeni sezon öncesi ise takımın bir diğer yıldızı Federico Chiesa takımdan ayrıldı. Dodo, Mandragora, Luka Jovic ve Gollini transferleriyle gidenlerin yerini doldurmaya çalışan Fiorentina, hazırlık maçlarında oldukça etkisiz kaldı ve İtalya Serie A Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala güven veremdi. Galatasaray ve Real Betis karşısında mağlubiyetten kurtulamayan ekip, Katar ile berabere kaldı. Hazırlık süreci üst üste 3 galibiyetle başlarken, rakiplerin seviyesi arttıkça Fiorentina maç kazanmakta zorlandı. Luka Jovic gibi yüksek potansiyelli bir golcüyü renklerine bağlayan ev sahibi, ligin yeni temsilcisi Cremonese karşısında kazanmak istiyor.

Cremonese Lige Geri Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Fiorentina deplasmanına konuk olacak olan Cremonese, ligin yeni temsilcileri arasında yer alıyor. 27 yıllık Serie A Ligi özlemine son vermeyi başaran konuk ekipte, yeni sezon öncesi beklenmedik bir ayrılık yaşandı ve teknik adam Fabio Pecchia ile yollar ayrılırken, göreve Massimiliano Alvini geldi. Charles Pickel, Emanuel Aiwu, Giacomo Quagliata, Frank Tsadjout, Milanse, Johan Vasquez, David Okereke transferleriyle Serie A Ligi seviyesine ulaşmaya çalışan konuk ekip, henüz yeterli bir kadro kuramadı. Hazırlık maçları kapsamında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Hellas Verona’ya 4-3 kaybeden konuk ekip, lige hazır bir görüntü sergilemeyi başaramadı.

Fiorentina – Cremonese Maç Bilgileri

Fiorentina – Cremonese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juan Luca Sacchi. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Alfred Duncan sakat. Cremonese cephesinde ise Santiago Ascacibar’ın sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Bonaventura, Saponara, Szymon Zurkowski, Jonathan Ikoné, Nicolas Gonzalez, Luka Jović.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Escalante, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin tecrübeli takımı Fiorentina, lige yeni yükselen ve iyi bir kadro kurmakta zorlanan Cremonese karşısında, iç saha avantajıyla galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.24

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.38

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fİorentina tüm hatalarına rağmen ilk maçını kazanmayı bildi. Ev sahibi 3 golle 3 puanı hanesine yazdırdı ve ligin yeni temsilcisi Cremonese karşısında bizleri yanıltmadı.