Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Roma İddaa Tahmini 14.08.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin ilk hafta mücadelesinde, Salernitana ile Roma karşı karşıya gelecek. 14 Ağustos Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan mücadelenin başlama saati 21:45.

Rexbet, Salernitana galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Roma galibiyetine ise 1.48 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Salernitana Kadrosunu Güçlendirdi

Salernitana yeni sezon için iyi bir kadro kurdu. Transfer döneminde Matteo Lovato, Federico Bonazzoli, Bradaric, Emil Bohinen, Mikael, Diego Valencia, Mamadou Coulibaly, Pasquale Mazzocchi ve Pawel Jaroszynski gibi önemli isimlerle anlaşma sağlayan ev sahibi, geçen sezonun aksine çok daha iyi bir kadro yapılanmasıyla İtalya Serie A Ligi’ne start verecek. Geçtiğimiz sezon ligin yeni temsilcisi olarak boy gösteren Salernitana, ilk 30 haftadan 16 puan toplayarak, ligin en zayıf halkası haline gelirken, son 8 haftadan sadece 1 mağlubiyet aldı ve topladığı 15 puanla lige sıkı sıkı tutundu. Nicola göreve geldikten sonra yükselişe geçen ev sahibi, yeni sezonda da teknik adamına güveniyor. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Palermo’ya evinde 2-0 kaybeden Salernitana, sezona iyi bir başlangıç yapamasa da, güçlenen kadrosuyla İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında dikkat çekiyor.

Roma’da Transferler Bitmiyor

Jose Morinho yönetiminde Roma gözünü İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna dikti. Yaptığı transferlerle hedefinin şampiyonluk olduğunu ispatlayan Roma, Paulo Dybala, Zeki Çelik, Nemanja Matić, Mile Svilar ve Georginio Wijnaldum’u renklerine bağladı. UEFA Konferans Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldıran ve kupa hasretine Mourinho önderliğinde son veren konuk ekipte, yeni sezon öncesi takımdan ayrılan önemli isimler ise Cengiz Ünder, Pau Lopez, Veretout, Henrikh Mkhitaryan oldu. Hazırlık maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan Roma, son olarak Tottenham karşısında 1-0, Shakhtar Donetsk karşısında ise 5-0’lık galibiyetlere imza attı. Konuk ekip yeni sezona yeni transferleriyle hızlı bir giriş yapacak.

Salernitana – Roma Maç Bilgileri

Salernitana – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Simone Sozza. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Emil Bohinen ve Pawel Jaroszynski sakat. Roma cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Sanasi Sy, Federico Fazio, Grigoris Kastanos, Capezzi, Kechrida, Tonny Vilhena, Bonazolli, Simy.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Gianluca Mancini, Marash Kumbulla, Chris Smalling, Roger, Dybala, Nicola Zalewski, Georginio Wijnaldum, Lorenzo Pellegrini, Tammy Abraham.

İddaa Tahmini

Transfer döneminin yıldızı Roma, İtalya Serie A Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Harika bir hazırlık dönemi geçiren Roma’nın, ilk maçından 3 puanı alacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma deplasmanda tek golle kazandı ve güçlenen kadrosuyla ilk haftadan rüştünü ispatlad. Roma bu hafta Serlenitana galibiyetiyle bizleri yanıltmadı.