Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Strasbourg İddaa Tahmini 14.08.2022

14 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Nice sahasında Strasbourg‘u konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS MAX 2.

intobet, Nice galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.30, Strasbourg galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 2.14, 2.5 Alt 1.71 oran kazandırıyor.

Nice Galibiyet Hedefinde

Fransa Ligue 1’in ilk haftasında Toulouse deplasmanına konuk olan Nice, yeni transferleri ve yeni hocasıyla maça kağıt üzerinde favori olarak çıkarken, ev sahibi adına ilk 45 dakikada işler yolunda gitmedi. Devre arasına 1-0 geride giren ve ilk yarı itibariyle rakip kalede etkili olmakta zorlanan Nice, oyuna Rareş Ilie, Brahimi ve Ramsey’in girmesiyle birlikte ikinci yarıda daha etkili olmayı başarırken, yıldız isim Ramsey topla buluştuğu ilk anda harika bir şutla takımına 1-1’lik beraberliği getirdi. Transferlerin geç gelmesiyle birlikte ilk hafta istediği formasyonla sahaya çıkamayan Lucien Favre, ikinci haftadan çok daha fazlasını istiyor. Yeni hocasıyla ilk iç saha maçını kazanmak isteyen Nice, ilk haftanın ikinci yarısında sergilediği futbolla umut verdi.

Strasbourg İç Sahada Kaybetti

Fransa Ligue 1’de yeni sezon öncesi Jean-Eudes Aholou, Lucas Perrin, Thomas Delaine ve Colin Dagba transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan Strasbourg, geçtiğimiz hafta sahasında Monaco’yu konuk ederken, Dagba dışında tüm yeni transferlerine mücadelede süre alma şansı tanıyan konuk ekip, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan ve rakip kaleye isabetli şut dahi atamayan Strasbourg, ikinci yarıda daha iyi bir performansla farkı 1’e indirmeyi başarsa da, Diallo’nun golü mağlubiyete engel olmadı. Julien Stephane’nin kötü bir başlangıç yaparken, ikinci yarıda sergilediği futbolla umutlandı. Konuk ekip bu hafta ise Nice deplasmanına konuk olacak. İlk 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Strasbourg, üst üste mağlubiyetle almak istemiyor.

Nice – Strasbourg Maç Bilgileri

Nice – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jeremie Pignard. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’in 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Dante, Mattia Viti, Todibo, Lotomba, Rares Ilie, Calvin Stengs, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Guilbert, Alexander Djiku, Jean-Eudes Aholou, Nyamsi, Ismaël, Ibrahima Sissoko, Fila, Aholou, Thomasson, Prcic, Bellegrade.

İddaa Tahmini

Güçlenen kadrosu ve yaptığı teknik adam hamlesiyle dikkat çeken Nice, ilk maçta kaybettiği 2 puanı iç sahada galibiyetle telafi edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice iç sahada puan kaybına engel olamadı. Ev sahibi iyi başladığı mücadelede devre arasına 1-0 önde girmeyi başarsa da, 2. yarıda beraberlik golüne kalesini kapatamadı ve 1 puana razı geldi.