Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Clermont İddaa Tahmini 14.08.2022

Reims evinde Clermont‘u konuk edecek. 14 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1‘in 2. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Reims galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.30, Clermont galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Reims Deplasmanda Kaybetti

Fransa Ligue 1’de yeni sezona Oscar Garcia yönetiminde hazırlanan Reims, etkisiz geçen sezonun ardından Junya Ito, Gravillon, Emmanuel Agbadou, Patrick Pentz ve Folarin Balogun transferleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, yeni sezon Marsilya deplasmanında farklı mağlubiyetle başladı. Karşılaşmadan 4-1’lik yenilgiyle ayrılan ev sahibinde, sadece yeni transfer Balogun attığı golle olumlu sinyaller verirken, Reims diğer isimlerden istediği katkıyı alamadı. Oyuna sonradan giren ve farkı 3’e indiren Balogun, attığı golün yanı sıra, hücum hattında yarattığı pozisyonlarla dikkat çekti. Savunmada ise ev sahibin tel tel döküldüğünü söyleyebiliriz. Yediği 4 golden çok daha fazla gol fırsatını rakibine veren Reims, yeni sezona kötü başladı.

Clermont’a Ağır Darbe

Fransa Ligue 1’de ilk haftanın en zorlu fikstürüne sahip olan Clermont, son şampiyon PSG’ye evinde 5-0 kaybetti. Ev sahibinde yeni sezon kabus gibi başlarken, yapılan tüm transfer hamlelerine rağmen Clermont geçen sezonki sorunları yaşamaya devam etti. Mateusz Wieteska, Neto Borges, Souleymane Cissé, Mehdi Zeffane, Komnen Andric, Yanis Massolin transferleriyle hem savunma hem de hücum hattını güçlendirmeye çalışan Clermont, ilk maçta tam 5 gol yerken, rakip kaleye ise sadece 1 kez isabetli şut gönderebildi. Hatalarını ikinci haftada telafi etmek isteyen Clermont, sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Şüphesiz PSG ligin en güçlü takımı ve karşı koymak zor ancak Clermont maç boyunca mücadelesiyle de güven vermeyi başaramadı.

Reims – Clermont Maç Bilgileri

Reims – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Johan Hamel. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Clermont cephesinde ise Mehdi Zeffane ve Grejohn Kyei’nin sakatlığı bulunuyor.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Jens Cajuste, Andreaw Gravillon, Bradley Locko, Faes, Alexis Flips, Matusiwa, Chavalerin, Ilan Kebbal, van Bergen, Mbuku.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Ouparine Djoco, Claude Billong, Benabent Mendy, Brandon Baiye, Ogier, Seidu, Jim Allevinah, Yohann Magnin, Komnen Andric, Dossou, Johan Gastien.

İddaa Tahmini

İlk hafta performanslarıyla galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Reims ve Clermont, aldıkları farklı mağlubiyetin ardından, bu hafta 3 puan adına gol bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gol, 1 kırmızı karta sahne olan zorlu mücadelede, Clermont deplasmanda 4 golle kazanırken, Reims ise 10 kişiyle 2 gole rağmen mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.