İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 13.08.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 13 Ağustos Cumartesi günü yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Hertha Berlin – Frankfurt: MS 2, 2.06 (iddaa) – 2.34 (Bets10) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 13 Ağustos Cumartesi günü naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Hertha Berlin ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:30. Hertha Berlin zor günler geçirmeye yeni sezonda devam ediyor. Geçen sezon Play Out sayesinde ligde kalmayı başaran ev sahibi, yeni sezonda teknik adam değişikliğine giderek göreve Sandro Schwarz’ı getirdi. Transfer döneminde ise Wilfried Kanga, Chidera Ejuke, Ivan Sunjic, Jessic Ngankam, Uremovic ve Jonjoe Kenny ‘i kadrosuna katan ev sahibi, yeni sezona umutlu başlasa da, ilk maçta mağlubiyetten kurtulamadı. Union Berlin deplasmanında Berlin derbisine çıkan Hertha Berlin, 3-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. İlk 55 dakikada 3-0 geriye düşen ve bu sürede rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan ev sahibi, farkın 3’e çıkmasıyla birlikte rakip kalede etkili olmayı başarabildi ve farkı 2’ye indirdi. İsimler yeni sezonda değişse de, kötü gidişat değişmedi. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu Frankfurt, yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmadı. Almanya Bundesliga’nın ilk haftası evinde son şampiyon Bayern Münih’i konuk eden Oliver Glasner’in öğrencileri, 6-1’lik hezimetle yeni sezona merhaba derken, geçtiğimiz hafta ise UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid’e 2-0 kaybetti. Hem savunma hem de hücum hattı geçen sezonki başarısından çok uzakta. Frankfurt önemli transfer hamlelerine rağmen yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. Kadro kalitesini sahaya yansıtmakta zorlanan konuk ekip, Hertha Berlin deplasmanında 3 puan arayacak. Frankfurt tüm mağlubiyetlerine rağmen, deplasmanda favori taraf. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Frankfurt, Süper Kupa mağlubiyetinin ardından Almanya Bundesliga’da ilk galibiyetini Hertha Berlin’e karşı almayı başaracaktır.

Werder Bremen – Stuttgart: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 13 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen sahasında Stuttgart’ı konuk edecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5. Konuk ekipte Niclas Füllkrug gollerine yeni sezonda devam ederken, ligin yeni temsilcisi Werder Bremen ise geçen sezondan yakaladığı başarısını sürdürmeye devam etti. Bundesliga’ya geri dönmesiyle birlikte ilk hafta Wolfsburg deplasmanına konuk olan Ole Werner’in öğrencileri, ligin gediklisi Wolfsburg karşısında galibiyeti kaçıran taraftı. Mücadele kötü başlasa da, Fülkrug ve Bittencourt’un golleriyle maçı 2-1’e getirmeyi başaran ev sahibi, bitime 4 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamadı ve 1 puana razı geldi. Yeni sezon öncesi transfer edilen Jens Stage, Niklas Stark, Amos Pieper, Oliver Burke, Lee Buchanan, Weiser mücadelede forma şansı bulurken, iyi bir futbol sergileyen Werder Bremen cephesinde oyuna önemi katkılar sağladılar. Ligin zayıf takımları arasında gösterilen Bremen, ilk haftadaki futboluyla rüştünü ispatladı. Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri geçen sezonda çok daha iyi bir başlangıca imza attı. Geçtiğimiz sezon küme düşmekten son anda kurtulan Stuttgart, yeni sezonda ise çıktığı 2 maçtan mağlubiyet almadı. Transfer döneminde kadrosunu Josha Vagnoman, Konstantinos Mavropanos, Juan José Perea ve Hiroki Ito takviyeleriyle güçlendiren konuk ekip, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında çıktığı Dynamo Dresden deplasmanından 10 kişiyle galip ayrılmayı başarırken, üst tur biletini cebine koydu. Kupa galibiyeti Stuttgart cephesinde moralleri yükseltirken, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında Leipzig’i konuk eden ekip, 1-1’lik beraberlikle Bundesliga’da sezona merhaba dedi. Konuk ekip maç boyunca topun hakimiyetini rakibine verse e, iyi mücadelesi ve savunma kurgusundaki başarısıyla dikkat çekti. 1-0 geriye düşen Stuttgart ilk yarıda skoru Naouirou Ahamada ile eşitledi ve geri kalan dakikalarda rakibine geçit vermedi. İki takımda ilk hafta performanslarıyla yeni sezonda kolay maç kaybetmeyeceğini bizlere gösterdi. Sezona beraberlikle başlayan Werder Bremen ve Stuttgart, bu hafta galibiyeti hedefliyor. Tarafların 3 puan adına skor üreteceği görüşündeyim.

Leipzig – Köln: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 13 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Leipzig evinde Köln’ü konuk edecek. Yeni sezonda Yussuf Poulsen’in sakatlığı devam ederken, golcü arayışlarına devam eden Leipzig, çareyi tekrar eski yıldızında buldu. Timo Werner’i yeniden kadrosuna katmayı başaran Leipzig, ilk 2 maçından galibiyet çıkaramadı. Almanya Süper Kupa finalinde Bundesliga şampiyonu Bayern Münih’e 5-3’lük skorla kaybeden ev sahibi, Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında ise Stuttgart ile 1-1 berabere kaldı. Geçen sezona damga vuran isim Christopher Nkunku 8. Dakikada takımını 1-0 öne geçirmeyi başarsa da, ev sahibinde sezona damga vuran Leipzig savunmasında hatalar devam etti. Skoru korumayı başaramayan Domenico Tedesco’nun öğrencileri, ilk galibiyetini sezonun ilk iç saha maçında almak istiyor. Köln evinde 3 puanı 3 golle aldı. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında ligin yeni temsilcisi Schalke 04’ü evinde konuk eden, Steffen Baumgart’ın öğrencileri, 3-1’lik skorla galibiyet hedefine ulaştı. 1-0 geriden gelerek Kilian ve Kainz’ın golleriyle skoru 2-1’e getirmeyi başaran Köln, Schwolow’un kendi kalesine attığı golle 3-1 kazandı. Harika bir geri dönüşle sezonu açan Köln, Almanya DFB Kupası’nda aldığı galibiyetin ardından, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Üst sıra hedefinde olan konuk ekip, galibiyetlerine Leipzig deplasmanında devam etmek istiyor. Leipzig maçta 3 puanın favorisi olarak gösterilse de, Köln ilk haftadan neler yapabileceğini gösterdi. Almanya Bundesliga’nın ilk haftasında 1 puanla yetinen Leipzig ve sezona galibiyetle başlayan Köln, gollerine bu hafta hız kesmeden devam edecek ve 90 dakika sonunda skor üretecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.52

Bets10 Bahis Oranı: 6.34