İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 13.08.2022

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlarken, 13 Ağustos Cumartesi günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Sampdoria – Atalanta: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde ilk hafta mücadeleleri 13 Ağustos Cumartesi akşamı sahne almaya başlarken, Sampdoria’nın ilk hafta rakibi Atalanta olacak. S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:30. Sampdoria cephesinde Francesco Conti dönemi başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde etkisiz bir sezonu geride bırakan ev sahibi, yaşanan küme düşme tehlikesinin ardından çareyi teknik adam değişikliğinde buldu. Conti yönetiminde sezona hazırlanan Sampdoria, Federico Bonazzoli, Morten Thorsby, Gianluca Caprari’nin ayrılıklarının ardından, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo, Tomás Eduardo Rincón, Filip Đuričić, Elia Tantalocchi, Antonio Metlika’y renklerine bağladı. Önemli takviyeler yapan ev sahibi, sezona galibiyetle başladı. İlk maçına İtalya Kupası 1. Tur kapsamında çıkan ev sahibi, Reggina karşısında 1-0’lık galibiyetle tur atladı. Ev sahibinde yeni sezon öncesi moraller yüksek. Atalanta tecrübeli teknik adam Gian Piero Gasperini göreve devam ediyor. Konuk ekip geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde üst sıra hedefinde uzak kalsa da, Avrupa Ligi’nde çeyrek final başarısı gösterdi. Atalanta’nın sezonun ilk yarısında şampiyonluk mücadelesine dahil olduğunu ancak sezonun ikinci yarısından itibaren yarıştan koptuğunu belirtelim. Geçen sezon kiralık olarak takımda forma giyen Merih Demiral bonservisiyle transfer edilirken, Jérémie Boga, Ademola Lookman ve Ederson takıma katılan diğer isimler oldular. Kadro kalitesini büyük ölçüde korumayı başaran Atalanta, hazırlık maçlarında galibiyet adına zorlansa da, konuk ekip bu maçlarda özellikle farklı oyun planlarını denedi. Atalanta hazırlık sürecinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde iyi bir başlangıcı hedefliyor. İtalya Serie A Ligi’nin gedikli takımlarından Atalanta, güçlenen kadrosuyla sezona iyi bir başlangıç yapacak ve Sampdoria deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Milan – Udinese: H1, 1.87 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 11 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Milan, yeni sezon açılışını Udinese karşısında yapacak. İtalya Serie A Ligi’nin ilk hafta mücadelesi 13 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2. Milan şeytanın bacağını Zlatan İbrahimovic ile kırdı. İtalya Serie A Ligi’nde 11 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Milan, geçen sezonu İnter’in 2 puan üzerinde şampiyon tamamlarken, 11 yıl önceki şampiyonlukta kadroda bulunan İbrahimovic son şampiyonlukta da kadroda yer aldı ve 8 gol, 3 asistlik katkı verdi. Başarının mimarı Stefano Pioli, son 15 haftada takımını namağlup bir performansla zirveye taşırken, yeni sezon öncesi teknik adamında istekleri doğrultusunda yapılan transferler, Milan’ı yeniden yarışın favorileri arasına dahil etti. Kessie, Romangnoli, Castillejo ve Leo Duarte’nin gidişiyle birlikte, Charles De Ketelaere, Junior Messias, Origi, Adli ve Florenzi’yi kadrosuna katan ev sahibi, hem Şampiyonlar Ligi hem de İtalya Serie A Ligi için güçlü bir kadro kurdu. Son 2 hazırlık maçında Marsilya ve Vicenza karşısında farklı galibiyetlere imza atan ekip, 8 gol bulurken, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Geçen sezonu İtalya Serie A Ligi’nde kümede kalma mücadelesiyle geçiren Udinese, yeni sezonda önemli değişikliklere gitti. Göreve geçen sezon ortasında gelen ve kümede kalmayı başaran Gabriele Cioffi ile yollarını ayıran konuk ekip, göreve yeni sezonda Andrea Sottil’i getirdi. Transfer döneminde Molina, Coulibaly, Lasagna ve Gasparini takımdan ayrılırken, Rodolphe Ebosse, Adam Masina, Jaka Bijol, Lovric, Pussett, Guessand, Rijad Bajić, Udogie, Nehuen Pérez ve Leonardo Buta transfer edildi. Tek önemli ayrılık savunmada yaşanırken, Molina’dan yüksek bir gelir elde eden Udinese, yeni bir kadro kurdu. Bu sezon düşme hattından uzak kalmayı hedefleyen konuk ekip, ilk haftanın en zorlu fikstürüyle karşı karşıya. Son şampiyon Milan karşısına çıkacak olan Udinese’nin, yeni bir kadro yapısıyla Milano deplasmanından galibiyet çıkarması zor olacaktır. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak yeni sezon taraftarı önünde açacak olan Milan, yeni transferleriyle sezona iyi bir giriş yapacak ve ilk maçtan rahat bir galibiyet alacaktır.

Lecce – İnter: H2, 1.61 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 13 Ağustos Cumartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi ilk hafta mücadelesinde, Lecce ile İnter karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45. Lecce’de hasret sona erdi. İtalya Serie A Ligi’ne geri dönmeyi başaran ev sahibi, tam 10 yıl aranın ardından yeniden Serie A Ligi için mücadele edecek. Ev sahibi İtalya Serie B Ligi’ni geçen sezon Marco Baroni önderliğinde şampiyon tamamladı. Yeni sezon öncesi Ragusa, Plizzari, Aencio, Simic, Farago ve Dermaku takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan ev sahibi, geçen sezonki başarılı kadrosunu büyük ölçüde korumayı başarsa da, mevcut kadro Serie A Ligi’nde aynı başarıyı göstermekten uzak kalabilir. Sezonun ilk maçına İtalya Kupası 1. Tur kapsamında çıkan Lecce, sahasında Serie B Ligi takımlarından Cittadella’ya 3-2 kaybetti ve erken bir vedayla rotasını tamamen lige çevirdi. İnter cephesinde kaçan şampiyonluk moralleri bozsa da, konuk ekip yeniden gözünü İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna dikti ve kadrosunu güçlendirdi. İtalya Serie A Ligi’dne sezona son şampiyon olarak merhaba diyen İnter, Conte’nin yerine göreve Simone Inzaghi’yi getirirken, son haftaya kadar yarışın içerisinde yer alan ekip, kupayı 2 puanla İnter’e kaptırdı. Fırsatları değerlendiremeyen konuk ekip, rakibinden çok daha fazla şampiyonluk şansı yakalasa da, iyi performansının sonunu getiremedi. Yeni sezonda Romelu Lukaku , Henrikh Mkhitaryan, Bellanova, Correa ve Dimarco takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren İnter, özellikle Lukaku’nun geri dönüşüyle birlikte, yeni sezonun en güçlü hücum hatlarından birine sahip hale geldi. Hücum hattında çok güçlenen İnter, geçen sezon kaçan şampiyonluğun ardından, yeniden Serie A Ligi şampiyonluğunu hedefliyor. İnter’in sezona iyi bir başlangıç yaparak, Lecce deplasmanından farklı galibiyetle döneceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.08

Bets10 Bahis Oranı: 4.00