İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.08.2022

13 Ağustos Cumartesi günü için Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

PSG – Montpellier: MS 1 (-2), 1.51 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İddaa fikstüründe 13 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, son şampiyon PSG evinde Montpellier’i konuk edecek. beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati ise 22:00. Yıldızlar topluluğu PSG, son şampiyon olarak yeni sezona Clermont deplasmanında merhaba derken, 5-0’lık harika galibiyetle evine dönmeyi başardı. Fransa Süper Kupa finalinde Nantes’i 4-0 mağlup eden ev sahibinde, Messi ve Neymar ikilisi galibiyetin mimarı olurken, 2 yıldız Fransa Ligue 1’de ilk haftaya damga vurdu ve etkisini tam gaz sürdürdü. Messi 2 maçta 3 gol, 1 asiste ima atarken, Neymar ise 3 gol, 3 asiste imza attı. Mbappe’nin yokluğunda sergilenen hücum performansı ev sahibi adına çok değerli. Göreve yeni gelen teknik adam Christophe Galtier yapabileceği en iyi sezon başlangıcı yaptı. Fransa Ligue 1’de son 5 sezonun 4’ünü şampiyon tamamlayan PSG, 2 haftalık performansının ardından Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu içinde umutlandı. Lige ambargo koyan PSG bu hafta sezonun ilk iç saha maçına çıkacak. Montpellier yeni transferleriyle yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Sahasında Troyes’i konuk eden Montpellier’de, yeni transferler Falaye Sacko, Wahbi Khazri, Sainte Luce ve Faitout Maouassa karşılaşmaya 11’de başlarken, konuk ekip sahasında 3-2’lik skorla 3 puana uzandı. Maç boyunca üstün bir oyun sergileyen ve oyun hakimiyetini elinde tutmayı başaran Montpellier, 2 kez öne geçtikten sonra kalesinde beraberlik golüne engel olmayı başaramasa da, galibiyetten vazgeçmedi. Yeni transfer Luca takımın ilk golünü kaydederken, geçen sezonun yıldızı Savanier son sözü söyledi ve 2 golle takımına galibiyeti getirdi. Geçen sezon Ligue 1’in alt sıralarından kurtulmayı başaramayan konuk ekip, yeni sezonda ise yaptığı iyi başlangıçla birlikte üst sıra hedefinde moral depoladı. Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri aldığı galibiyetle ön plana çıksa da, sezona fırtına gibi başlayan PSG karşısında aynı savunma performansıyla ağır bir mağlubiyet alabilir. Fransa Ligue 1’de sezonun en iyi başlangıcı yapan PSG, taraftarı önünde çıkacağı ilk maçta aynı etkiyi sürdürecek ve Montpellier karşısında rahat bir skorla 3 puana uzanacaktır.

Monaco – Rennes: KGVAR, 1.45 (iddaa) – 1.66 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı başlarken, ilk maçını kazanan Monaco evinde ilk maçında mağlubiyetten kurtulamayan Rennes’i konuk edecek. 13 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS. Monaco devler sahnesinde evine mağlubiyetle dönüyor. PSV eşleşmesinde 2 maçtan da galibiyet çıkaramayan Philippe Clement’in öğrencileri, hem iç saha hem de deplasmanda mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulurken, rövanş maçı 2-2 sona erinde mücadele uzatmalarla devam etti ve kazanan uzatmalarda tek golle PSV oldu. Devler sahnesine erken veda eden Monaco, galibiyetle başladığı Ligue 1’e odaklandı. Geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi yorgunu olarak lige dönerken, ezeli rakiplerinden Rennes ile karşılaşacak. Ev sahibinin toparlanmak için taraftarı önünde 3 puana ihtiyacı var. Geçen sezonla birlikte Ligue 1’de 11 maçtır Monaco’yu mağlup edebilen takım çıkmadı. Fransa Ligue 1’de geçen sezonu UEFA Avrupa Ligi biletiyle kapatan Rennes, yeni sezon öncesi Arthur Theate, Joe Rodon, Steve Mandanda ve Elias Damergy transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, hazırlık maçlarında iyi performanslar sergilemiş ve sezona moralli başlamıştı. Geçtiğimiz hafta evinde Lorient’i konuk eden Bruno Genesio’nun öğrencileri, yeni transfer Theate’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düşerken, 4 oyuncu değişikliğine rağmen skoru çeviremedi ve sezona mağlubiyetle başladı. İlk haftadan hatalarını görme şansı bulan Rennes, kısa sürede bu haftaları telafi etmek istiyor. Geçen sezon büyük bir lig başarısı ortaya koyan ve 4. sırada yer alan konuk ekip, yeni sezonda kadro kalitesini korumayı başarsa da, aynı etkiyi gösteremedi. Galibiyete ihtiyacı olan Rennes, galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, ilk maçtan çok daha etkili olacaktır. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından rotasını Ligue 1’e çeviren Monaco ve sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başlayan Rennes, 2. haftada galibiyeti hedefliyor. İki güçlü takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Monza – Torino: KGVAR,1.67 (iddaa) – 1.85 (intobet) ; 13 Ağustos Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, Monza ile Torino karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz. Monza, İtalya Serie A Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, transfer döneminin yıldızları arasında yer aldı. Ligin yeni temsilcisi Serie B Ligi’nde elde ettiği Play Off şansını çok iyi değerlendirdi ve ligin yeni temsilcileri arasına adını yazdırdı. Giovanni Stroppa önderliğinde yoluna devam eden Monza, şu ana kadar Andrea Karboni, Di Gregorio, Leonardo Mancuso, Pedro Pereira, Valentin Antov, Warren Bondo, Andrea Ranocchia, Caprari, Crango, Matteo Pesina, Batella, Colpani, Ranokya, Stefano Sensi gibi birbirinden önemli isimleri kadrosuna kattı. Ev sahibinin oyun planını oturtması zaman alacak olsa da, Monza kümede kalmaktan daha fazlasını istediğini kısa süre içerisinde bizlere gösterdi. Ev sahibi transferlerin meyvelerini ilk haftadan toplamak istiyor. Ev sahibini bu sezon sürpriz performanslarla izleyeceğimizi düşünüyorum. Torino’da yeni sezon galibiyetle başladı. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Palermo’yu iç sahada 3-0’lık net bir skorla geçmeyi başaran Ivan Juric’in öğrencileri, yeni transferlerle iyi bir başlangıç yaptı. Galibiyeti getiren gollerin 2’si yeni transferler Pellegri ve Radonjic’ten geldi. Emirhan İlkhan, Weidmann, Lazaro, Radonjic, Bayeye ve Pellegri’yi kadrosuna katan konu ekipte, en önemli ayrılık ise Bremer ile yaşandı ve yıldız isim Juventus ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon orta sıralardan kurtulmayı başaramayan Torino, Juric yönetiminde zaman zaman yükselişe geçmeyi başarırken, bir türlü istikrar sağlayamamıştı. Yeni transferlerle ligden daha fazlasını isteyen konuk ekip, Serie A Ligi’nin ilk haftasında Monza deplasmanına konuk olacak. Torino golcüleriyle iyi başladığı sezonda etkisini sürdürmek istiyor. Yeni sezona öncesi iyi transferlere imza atan Monza ve Torino, ilk maçta galibiyet hedefine ulaşamasa dahi, sezon başlangıcını golle yapacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.65

intobet Bahis Oranı: 5.28