LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Mallorca Bahis Tahmini 15.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Mallorca deplsamanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Mücadele saat 18.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Athletic Bilbao ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Athletic Bilbao kazanır 1.60, beraberlik 3.95, Mallorca kazanır ise 5.95 olarak açıklanmış. 

Athletic Bilbao Favori Taraf

Athletic Bilbao’da kan değişikliği yaşandı. Geçen sezon takımı başındaki Marcelino ile yollar ayrıldı. Göreve ise Ernesto Valverde getirildi. Yeni hocası ile birlikte ilk resmi maçına Mallorca karşısında çıkacak olan Bask ekibi, sezona 3 puan ile başlamak istiyor. Transfer döneminde genç takımdan Julen Agirrezabala, Nico Serrano, Juan Artola ve Benat Prados’u a takıma çıkarttılar. Bu hafta Mallorca’yı konuk edecek olan Athletic Bilbao, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Mallorca Sürpriz Peşinde

Mallorca, geçen sezon La Liga’da sezonu 16. Sırada tamamladı. Kümede kalma savaşı veren Javier Aguirre’nin ekibi, düşme hattındaki Granada’nın 1 puan önünde sezonu bitirdi ve lige tutundu. Transfer döneminde döneminde Stuttgart’dan Pablo Maffeo, Lazio’dan Vedat Muriqi, Reims’den Predrag Rajkovic, Sporting CP’den ise Rodrigo Battaglia takviyeleri ile kadrosunu güçlendirdiler. Bu hafta La Liga’nın ilk maçında Athletic Bilbao’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao – Mallorca Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mallorca’da Amath Ndiaye’nin sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, maçın favorisi. 2011 yılından bu yana Mallorca’ya karşı sadece 1 mağlubiyet yaşadılar. Hazırlık döneminde de iyi sonuçlar alan Bask ekibi, hazır bir görüntü çizdi. Ligin ilk haftasında Mallorca karşısında 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mallorca, sürpriz yaptı. San Mames Barria’da Athletic Bilbao ile golsüz berabere kaldılar ve 1 puanı aldılar.