LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Atletico Madrid İddaa Tahmini 15.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Atletico Madrid deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Getafe ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 4.75, beraberlik tercihinin 3.10, Atletico Madrid galibiyetinin ise 1.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe Sürpriz Peşinde

Getafe, geçen sezon La Liga’da kümede kalma mücadelesi vermişti. 38 hafta sonunda 39 puan topladılar ve ligde kalmayı başardılar. Küme düşen Granada’nın sadece 1 puan üzerinde sezonu bitirdiklerini belirtelim. Son hafta Elche’ye 3-1 kaybeden Getafe, Granada kazansaydı küme düşecekti. Transfer döneminde Real Madrid’den Borja Mayoral, Granada’dan Luis Milla ve Domingos Duarte, Huesca’dan Jaime Seoane, River Plate’den Fabrizio Angileri Leeds United’dan Kiko Casilla ve Real Sociedad’dan Portu’yu (kiralık) ile kadrosunu güçlendirdiler. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid karşısında puan alarak, sezona iyi başlamak istiyorlar.

Atletico Madrid’de Beklenti Galibiet

Atletico Madrid, geçtiğimiz sezonu La Liga’da 3. Sırada bitirdi. Bu sezon içinde UEFA Şampiyonlar Ligi bileti almayı başardılar. Transfer döneminde Gil Vicente’den Samuel Lino, Udinese’den Nahuel Molina, Borussia Dortmund’dan ise Axel Witsel ile kadrosunu güçlendiren Atletico Madrid, büyük ölçüde de kadrosunu korumayı başardı. Geçen sezon as takımda forma giyen oyunculardan Hector Herrera ve Daniel Wass ile yollar ayrıldı. Yeni sezonun ilk haftasında Getafe’ye konuk olacak Atletico Madrid’in haftayı galibiyet ile geçmesi bekleniyor.

Getafe – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Getafe – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Nahuel Molina, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın favorisi. Geçen sezon La Liga’da Getafe’ye karşı oynadıkları 2 maçı da kazanmayı başardılar. Son dönemde ise Atletico Madrid’in Getafe’ye karşı büyük bir üstünlüğü bulunuyor. Alfonso Perez’de Atletico Madrid’i 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.74

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Alvaro Morata attı, Atletico Madrid kazandı. Alfonso Perez’de Getafeyi 3-0 mağlup ettiler ve sezona galibiyet ile başladılar.