Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Crystal Palace İddaa Tahmini 15.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. 2 haftanın kapanış maçında Liverpool iç sahada, Crystal Palace’ı konuk edecek.Mücadele saat 22.00’de Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Liverpool ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Liverpool kazanır 1.45, beraberlik 5.20, Crystal Palace kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış. 

Liverpool Net Favori

Liverpool, geçtiğimiz hafta Premier Lig’de oynadığı ilk maçtan beraberlik ile ayrıldı. Craven Cottage’de konuk oldukları Fulham ile yenişemediler. 2 kez geriye düştüğü maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Liverpool, Fulham karşısında 2 puan bıraktı. Jurgen Klopp’un öğrencileri, bu hafta Anfield’da Crystal Palace’ı konuk edecek.Crystal Palace ile oynadıkları son 10 maçta da kazanmayı başaran Liverpool, bugün maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor.

Crystal Palace’ın İşi Zor

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Arsenal’dan puan alamadı. Patrick Vieira’nın ekibi, Selhurst Park’da konuk ettiği Arsenal’a 2-0 mağlup oldu. Durum 1-0 iken net gol pozisyonları yakaladılar ama değerlendiremediler. Premier Lig’e mağlubiyet ile giriş yapan Crystal Palace, bu hafta ise Anfield’da Liverpool’un konuğu olacak. Crystal Palace’ın hücum hattı Premier Lig seviyesinde ama savunma için aynı şeyleri söylemek zor. Maç öncesinde Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Crystal Palace Maç Bilgileri

Liverpool – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Crystal Palace’da Nathan Ferguson ve James Tomkins’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah,

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

İddaa Tahmini

Crystal Palace, ilk hafta Arsenal’a kaybetti. Liverpool ise Fulham deplasmanında 2 puan bıraktmıştı. Anfield’da bu kez Liverpool’dan 3 puan beklentim var. Crystal Palace karşısında farklı kazanırlar ve Fulham beraberliğini telafi ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.42

intobet Oranı: H1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, yine puan kaybetti. Anfield’da Crystal Palace karşısında 2 puan bıraktılar. Liverpool, Premier Lig’de oynadığı ilk 2 maçta tam 4 puan kaybetti.