Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Sassuolo İddaa Tahmini 15.08.2022

15 Ağustos Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi ilk hafta mücadelesinde, Juventus ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Juventus galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.75, Sassuolo galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.57 oram kazandırıyor.

Juventus Galibiyet Hedefinde

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hedefine ulaşamayan Juventus, yeni sezon öncesi Federico Chiesa, Bremer, Filip Kostic, Paul Pogna, Andrea Cambiaso, Angel Di Maria transferleriyle kadrosunu güçlendirdi ve 2 yıldır devam eden şampiyonluk hasretine son vermek için büyük bir bütçe ayırdı. Geçen sezona kabus gibi başlayan JUVE, sezonun ikinci yarısında yakaladığı yükselişle birlikte 4. Sıraya kadar çıktı .Şampiyonluk yarışında var olmayı başaramasa da, Şampiyonlar Ligi potasına dahil oldu. Allegri önderliğinde yoluna devam eden ev sahibi, yaptığı transferlerin ardından Matthijs de Lig, Merih Demiral, Mandragora ve Vrioni’nin takımdan ayrılmasına izin verdi. Hazırlık maçlarında Barcelona ile 2-2 berabere kalan ekip, Real Madrid karşısında 2-0, Atletico Madrid karşısında ise 4-0’lık mağlubiyetlerden kurtulamadı. Hazırlık sürecinde iyi bir performans sergilemeyi başaramayan Juventus, ilk resmi maçında kazanmak istiyor.

Sassuolo Kadrosunu Yeniledi

Sassuolo cephesinde yeni sezon öncesi kadroda önemli değişimler yaşandı. Agustín Álvarez, Kristian Thorstvedt, Matheus Henrique, Abdou Harroui, Konradsen Ceide, Riccardo Ciervo ve Andrea Pinamonti’yi kadrosuna katan konuk ekip, Gianluca Scamacca, Jeremie Boga, Jens Odgaard, Francesco Caputo, Lukas Garaslin ve Mehdi Bourabia ile yolları ayırdı. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan Sassuolo, yeni sezonda Alessio Dionisi yönetiminde yoluna devam ederken, bu sezona Avrupa hedefinde başlayacak. 4 hazırlık maçında namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, alt seviye rakipler karşısında aldığı galibiyetlerle güven tazeledi diyebiliriz.

Juventus – Sassuolo Maç Bilgileri

Juventus – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Marco Guida. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Moise Kean ve Adrien Rabiot kart cezalısı. Sassuolo cephesinde ise Paul Pogba ve Weston Mckennie’nin sakatlığı bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Denis Zakaria, Federico Gatti, Daniele Rugani, Danilo, De Sciglio, Locatelli, Filip Kostic, Vlahovic, Ángel Di María, Denis Zakaria.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Kaan Ayhan, Chiriches, Ruan, Mert Müldür, Rogerio, Maxime Lopez, Frattesi, Domenico Berardi, Magnanelli, Raspadori.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda güçlenen kadrosuyla dikkat çeken Juventus, şampiyonluk hedefiyle sezonu açıyor. Ev sahibi Sassuolo karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirerek, 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus iç sahada Angel Di Maria’nın tek, Dusan Vlahovic’in 2 gollüyle kazandı. Ev sahibi 3 gollük galibiyeti yeni sezonun ilk haftasında alırken, rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.