İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.08.2022

18 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Konferans Ligi’nde sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Maccabi Tel Aviv – Nice: MS 2, 2.08 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 18 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak olan UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında, Maccabi Tel Aviv ile Nice karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi nesine.com sitesinden canlı izleyebilirsiniz. Maccabi Tel Aviv, UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam ederken, gruplara bir adım kala zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya kaldı. Play Off Turu’nun ilk maçında Nice’ı evinde konuk edecek olan Vladimir Ivic’in öğrencileri, ilk maçtan avantajlı ayrılmak istiyor. İsrail Ligi henüz başlamadı ve ev sahibi tüm odağını Konferans Ligi’ne çevirdi. 2. Eleme Turu’nda eşleştiği Zira’yı mağlup ettikten sonra, 3. Ön Eleme Turu’nda ise Aris engelini geçmeyi başaran Maccabi Tel Aviv, şu ana kadar sadece 10 kişi kaldığı Aris deplasmanında skor üretemedi ve mağlup oldu. Nice karşısında ilk maçtan gol veya gollere ihtiyacı olan ev sahibi, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde Son 16 Play Off Turu’na kadar yükselmeyi başarmıştı. Nice yeni hocası Lucien Favre yönetiminde henüz maç kaybetmezken, galibiyet adına da yeterli olamadı. Fransa Ligue 1 serüvenine Toulouse deplasmanında merhaba diyen konuk ekip, oyuna sonradan giren Ramsey’in golüyle mağlubiyetten kurtulurken, iç sahada konuk ettiği Strasbourg karşısında da 1-1’lik beraberliğe razı geldi. Toulouse karşısında geriden gelerek beraberliği yakalayan Nice, Strasbourg karşısında ise 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, skoru koruyamadı. Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi biletini cebine koymayı başaran Nice, yeni sezonun ilk Konferans Ligi maçına Play Off Turu’nda çıkacak. Gruplara katılmak isteyen konuk ekip, Maccabi Tel Aviv engelini geçmesi halinde gruplara katılacak. Teknik adam değişikliğiyle birlikte, önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Nice’ın, adım adım yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Göreve Lucien Favre’yi getiren ve önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Nice, yeni sezonun ilk galibiyetini UEFA Konferans Ligi’nde alacaktır.

Köln – MOL Fehervar: KGYOK, 1.31 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi’nde Play Off heyecanı yaşanırken, 18 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:30’da sahne alacak mücadelede, Köln ile MOL Fehervar karşı karşıya gelecek. Mücadeleye RheinEnergie Stadı ev sahipliği yapacak. Steffen Baumgart ve öğrencilerinin yükselişi yeni sezonda devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamayı başaran ev sahibi, yeni sezonda ise yoluna namağlup devam ediyor. Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Köln, Schalke 04 karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1’lik iç saha galibiyetini alırken, Leipzig deplasmanında ise 2 kez geriden gelerek 1 puanı almayı başardı. Almanya DFB Kupası’nda ise 1. Turu geçmeyi başaran ev sahibi, iki kulvarda birden sezona fırtına gibi başladı. UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’na doğrudan katılan Köln, MOL Fehervar karşısına formda ve moralli çıkacak. Macaristan temsilcisi MOL Fehervar, UEFA Konferans Ligi’nde yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı ve 2 eleme turunu geçerek Play Off Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Qabala ve Petrocub engellerini geçen konuk ekip, 4 maç sonunda 3 galibiyet, 1 mağlubiyete imza attı. Macaristan Ligi’nde ise ilk 3 haftayı 2 mağlubiyetle kapatan MOL Fehervar, iç sahada tek maçını kazanırken, deplasmanda ise 2 maçtan da gol dahi atamadan mağlup döndü. Bu sezon toplamda çıktığı 4 deplasman maçından 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alan konuk ekip, iç sahadaki etkisini deplasmana taşımakta zorlanıyor. Bu sezonki en zorlu sınavını Köln deplasmanında verecek olan Michael Boris ve öğrencilerinin işi oldukça zor. UEFA Konferans Ligi’nde ilk maçına çıkacak olan Köln, yeni sezona yaptığı iyi başlangıcı MOL Fehervar karşısında sürdürecek ve ilk maçta rakibine gol şansı tanımayacaktır.

Fiorentina – Twente: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında, Fiorentina evinde Twente’yi konuk edecek. 18 Ağustos Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Fiorentina cephesinde Vincenzo Italiano dönemi devam ederken, ev sahibi yeni sezonun ilk maçından istediği galibiyeti aldı. Transfer döneminde Dodo, Mandragora, Luka Jovic ve Gollini takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren Fiorentina, güçlenen kadrosuyla ilk hafta evinde Cremoense’yi mağlup etti. 3-2’lik galibiyetle sezonu açan ev sahibinde, ilk haftaya savunmadaki hatalar ve iyi hücum performansı damga vurdu diyebiliriz. UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’na doğrudan katılacak olan ev sahibi, ilk maçına iç saha avantajıyla çıkacak. Hazırlık maçlarında da aynı savunma hataları devam ederken, iyi hücum performansını izlemiştik. İlk maçtan avantajı ele almak isteyen Fiorentina, yeni sezona yaptığı iyi başlangıcı UEFA Konferans Ligi’nde sürdürmek istiyor. Ron Jans ve öğrencileri yeni sezonda çok formda. Henüz mağlubiyetle tanışmayan Twente, iki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazandı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde Nijmegen ve Fortuna Sittard’ı mağlup eden konuk ekip, attığı 5 gole karşılık kalesinde gole geçit vermedi. UEFA Konferans Ligi’nde ise Cukaricki engelini toplamda 7-2’lik skorla elemeyi başaran Twente, iyi hücum performanslarıyla iki kulvarda birden rüştünü ispatladı. Konuk ekip zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya olsa da, yeni sezon performansıyla Fiorentina karşısında kolay lokma olmadığını bizlere gösterdi. Hücumda etkili olan konuk ekip, rakibinin savunma zafiyetlerinden ilk maçta yararlanmak istiyor. İki takımda zorlu eşleşme öncesi çok formda. Sezona iyi hücum performanslarıyla start vermeyi başaran Fiorentina ve Twente, eşleşmenin ilk ayağında gol adına güven veriyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.44

Bets10 Bahis Oranı: 6.55