LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Rayo Vallecano Bahis Tahmini 19.08.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Cuma gününün ilk maçında, Espanyol ile Rayo Vallecano karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Espanyol ile Rayo Vallecano zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Espanyol galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.30, Rayo Vallecano galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Espanyol Beraberliği Kurtardı

Espanyol, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Celta Vigo deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan ile dönmeyi başaran Espanyol’a beraberliği getiren goller, Eduardo Exposito ve Joselu’dan geldi. La Liga’ya beraberlik ile başlayan Diego Martinez’in ekibi, bu hafta ise Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Espanyol’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Rayo Vallecano’dan 1 Puan

Rayo Vallecano, ligin ilk haftasında Barcelona deplasmanına konuk oldu. Camp Nou’da konuk oldukları Barcelona’dan puan almayı başaran Rayo Vallecano, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Geçen sezon yine Camp Nou’da sürpriz yaparak Barcelona’yı mağlup etmişlerdi. Lige beraberlik ile başlayan Andoni Iraola Sagarna’nın ekibi, bu hafta ise Espanyol deplasmanına konuk olacak. Geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı Rayo Vallecano tek golle kazanmıştı. Espanyol maçı öncesinde Rayo Vallecano’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Espanyol – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Espanyol – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Raul De Tomas

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Espanyol, maçın favorisi. Geçen hafta Balaidos’da Celta Vigo’dan puan aldılar. Rayo Vallecano karşısında kazanmalarını ve sezonun ilk 3 puanını almalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-2-

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, haftayı 3 puan ile kapattı. Espanyol deplasmanında 2-0 kazanmayı başardılar.