LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Valladolid İddaa Tahmini 19.08.2022

İspanya La Liga’da Cuma gününün son maçı. Valladolid deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de başlayacak olup S SPORT kanalından ekranlara gelecek.

SevillaValladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 1.60, beraberlik 4.00, Valladolid kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Sevilla Deplasmanda Kaybetti

Sevilla, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’ya 2-1 kaybettiler ve sezona puansız başladılar. Beklenmedik bir mağlubyet yaşayan Julen Lopetegui’nin ekibi, bu hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Valladolid ile karşı karşıya gelecek. İlk hafta oyun anlamında pek üretken olamayan Sevilla, haklı bir mağlubiyet yaşadı diyebiliriz. Bu hafta ise Valladolid karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı devam ediyor.

Valladolid’in İşi Zor

Valladolid, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Villarreal karşısında puan almayı başaramadı. Ligin ilk haftasında konuk ettikleri Villarreal’e 3-0 mağlup oldular. İkinci yarıda durum 1-0 iken önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Sezona mağlubiyet ile giriş yapan ligin yeni takımı Valladolid, 2. Hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’nın konuğu olacak. Valladolid adına yine zor bir maç olacağını düşünüyorum. Karşılaşma öncesinde Valladolid’de Shon Weissman’ın sakatlığı sürüyor.

Sevilla – Valladolid Maç Bilgileri

Sevilla – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao’nun sakatlığı devam ediyor. Valladolid’de Shon Weissman’ın sakatlığı sürüyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Karim Rekik, Nemanja Gudelj, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Jesus Corona, Youssef En Nesyri

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Sevilla, maçın favorisi. Ligin ilk haftasında Osasuna deplasmanında 2-1 kaybettiler ama bu hafta reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk edecekleri Valladolid’i mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 1 puanı zor kurtardı. İç sahada konuk ettikleri Valladolid ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da ilk 2 haftada 4 puan kaybı yaşadılar.