TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Galatasaray İddaa Tahmini 19.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Ümraniyespor evinde, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 21.00’de Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ümraniyespor kazanır 4.20, beraberlik 3.80, Galatasaray kazanır ise 1.92 olarak açıklanmış.

Ümraniyespor’dan 1 Puan

Ümraniyespor, sezonun ill maçında Fenerbahçe’den puan almayı başarmıştı. Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’ye konuk olduklar ve sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldılar. Sürpriz bir sonuca imza atan Recep Uçar’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise Antalyaspor ile karşılaştı ve rakibine 1-0 mağlup oldu. İlk 2 haftada sadece 1 puan alabildiler ve bu hafta ise Galatasaray ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Ümraniyespor’da eksik bulunmuyor.

Galatasaray’da Hedef Galibiyet

Galatasaray, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Giresunspor karşısında sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. Süper Lig’in ilk haftasında Antalyaspor deplasmanında kazanarak sezona moralli başlayan Galatasaray, geçen hafta ise Giresunspor karşısında şoka uğradı. İlk 2 haftada 3 puan toplayan Okan Buruk’un ekibi, bu hafta Ümarniyespor deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Galatasaray’da Leo Dubois’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Ümraniyespor – Galatasaray Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de ‘de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Leo Dubois’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ercan Coşkun, Mustafa Er, Alim Öztürk, Avdija Vrsaajevic, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Idrissa Camara

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Emre Akbaba, Yunus Akgün, Haris Seferovic

İddaa Tahmini

Galatasaray, maçın favorisi. Geçen hafta iç sahada alınan Giresunspor mağlubiyetini, bu hafta Ümraniyespor karşısında telafi etmelerini bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, tek golle kazandı. Ümraniyespor’u Gomis’in golüyle 1-0 mağlup ettiler.