Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Troyes İddaa Tahmini 19.08.2022

beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 19 Ağustos Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Troyes karşı karşıya gelecek.

intobet, Lyon galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.50, Troyes galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Lyon Haftayı Bay Geçti

Geçtiğimiz hafta Lorient’in sahasında yaşanan nedenlerden dolayı Lyon maçı ertelendi ve Lyon haftayı dinlenerek geçirdi. Ev sahibi yeni transferleriyle sezona iyi bir başlangıç yaptı. Yeni sezon öncesi Johann Lepenant, Nicolás Tagliafico, Alexandre Lacazette, Corentin Tolisso ve Rémy Riou takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk maçına Ajaccio karşısında çıkarken, Lacazette ve Teteh işbirliği galibiyeti getirdi. İki isimde 1 gol, 1 asistlik katkı verdi. Henüz maçın 27. dakikasında 10 kişi kalmasın rağmen kazanmayı bilen Peter Bosz ve öğrencileri, ilk maçtan geçer not aldı. Yeni transferlerin tamamı mücadelede forma şansı bulurken, önemli katkı sağladılar. Avrupa kupalarına gitmeyi başaramayan ve rotasını tamamen Fransa Ligue 1’e çeviren Lyon, bu hafta Lorient deplasmanında galibiyet arayacak.

Troyes Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesi veren ve sezon sonunda ligde kalma hedefine ulaşan Troyes, yeni sezonda da zor günler geçirmeye devam ediyor. Bruno Irles’in öğrencileri, ilk 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, zayıf savunma performansıyla dikkat çekti. Konuk ekip Montpellier deplasmanında alınan 3-2’lik mağlubiyetin ardından, ligin yeni temsilcisi Toulouse’a sahasında 3-0 kaybetti. Kalesinde tam 6 gole engel olamayan konuk ekip, Reims ile birlikte ilk 2 haftanın en zayıf halkasıydı. Toparlanmaya ihtiyacı olan Troyes, yaptığı transfer hamlelerine rağmen yeni sezonda sergilediği futbolla güven vermekten uzak kaldı.

Lyon – Troyes Maç Bilgileri

Lyon – Troyes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon cephesinde Anthony Lopes kart cezalısı. Troyes takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Da Silva, Milagres, Nicolás Tagliafico, Malo Gusto, Lukeba, Bruno, Thiago Mendes, Paqueta, Moussa Dembele, Tino Kadewere.

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Adil Rami, Brown, Andreas Bruus, Sávio, Iké Ugbo, Chavalerin, Tadieu, Dingome, Wilson Odobert, Iké Ugbo.

İddaa Tahmini

Savunma hattında sezona iyi bir başlangıç yapamayan Lyon ve Troyes, bol gollü mücadelelere imzalarını attılar. İki takımında bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lyon’un farklı galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada, iki takımda karşılıklı goller bulmayı başardı. Lyon ve Troyes hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.