Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Augsburg Mainz 05 Bahis Tahmini 20.08.2022

Almanya Bundesliga’nın 3. haftası kapsamında, Augsburg ile Mainz 05 kozlarını paylaşacak. 20 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Augsburg galibiyetine 3.61, beraberliğe 3.61, Mainz 05 galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Augsburg Deplasmanda Kazandı

Almanya Bundesliga’da yeni sezona heyecanına Enrico Maaßen önderliğinde başlayan Augsburg, yeni hocasıyla çıktığı ilk lig maçında Frebiurg’a 4-0 kaybederken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bayer Leverkusen’i 2-1 mağlup etti. İlk maçta rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan ve savunmada önemli açıklar veren Augsburg, Leverkusen karşısında ise iyi bir savunma performansı ortaya koydu. Kontra ataklarla rakip kalede etkili olmayı başaran ev sahibi, Fredrik Jensen ve Andre Hahn’ın golleriyle galibiyete uzanırken, ilk maçtaki kötü performansını zorlu Bayer Leverkusen deplasmanında telafi etti. Ev sahibi adına Enrico Maaßen dönemi iyi başlamazken, teknik adam kısa sürede takımını toparladı. Augsburg taraftarı önünde yaşadığı hezimeti unutturmak istiyor.

Mainz 05 Beraberlikle Yetindi

Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk 2 haftası geride kalırken, konuk ekip Mainz 05 rakiplerine geçit vermedi. İlk hafta konuk olduğu Bochum deplasmanında Karim Onisiwo’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Union Berlin karşısında 0-0’lık beraberliğe razı geldi. Bo Svensson ve öğrencileri rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koysa da, Mainz 05 cephesinde tek eksik galibiyet golü oldu. Sergilenen futbolun 3 puan değerinde olduğunu söyleyebiliriz. Geçen sezon ilk 8 içerisine girmeyi başaran Mainz 05, yeni sezona Avrupa hedefiyle başladı. Bo Svensson etkisi devam ederken, konuk ekip sezona yaptığı iyi başlangıç ile Avrupa yolunda umutlandı.

Augsburg – Mainz 05 Maç Bilgileri

Augsburg – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg takımında Lukas Petkov sakat. Mainz 05 cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Framberger, Gouweleeuw, Iago, Oxford, Dorsch, Fredrik Jensen, Vargas, Ermedin Demirovic, Zeqiri, Pepi.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Maxim Leitsch, Silvan Widmer, Bell, Angelo Fulgini, Ben Bobzien, Martin, Barreiro, Papela, Seon Lee, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Mainz 05, aldığı puanların yanı sıra sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Mainz 05’in deplasmanda kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mainz 05 deplasmandan galibiyetle dönerken, mücadelede hem Augsburg hem de Mainz beklediğimiz gibi skor katkısı sağladı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede yanılmadık.