Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Hoffenheim İddaa Tahmini 20.08.2022

20 Ağustos Cumartesi akşamı Bayer Leverkusen ile Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Betroad, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.67, beraberliğe 4.31, Hoffenheim galibiyetine ise 4.72 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.46, 2.5 Alt 2.79 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Toparlanmak İstiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftanın en kötüleri arasında yer aldı. Teknik adam Gerardo Seoane takımını geçen sezon 3.’lüğe taşıyarak önemli bir başarıya imza atsa da, yeni sezonda sergilenen kötü performansın ardından büyük eleştiri topladı. Dortmund mağlubiyetinin ardından sahasında Augsburg’a 2-1 kaybeden ev sahibi adına ilk haftada alınan mağlubiyet olası olarak gözükse de, Augsburg karşısında alınan mağlubiyet ve sergilenen futbol yeni sezonda olumsuz sinyaller verdi. Transfer döneminin en durgun takımları arasında yer alan ve şu ana kadar kadrosuna sadece Adam Hlozek’i katan ev sahibi, beraber oynama alışkanlığına sahip bir kadroyla mücadele etmesine rağmen üst üste mağlubiyetlere imza attı.

Hoffenheim 3 Puanı 3 Golle Aldı

Almanya Bundesliga’da yeni sezonu mağlubiyetle açan Hoffenheim, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Bochum’a karşı aldı. Andre Breitenreiter ve öğrencileri, yeni sezonun ilk haftasında Gladbach deplasmanına konuk olmuş ve 1-0 öne geçmesine rağmen 10 kişi kaldığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bochum karşısında da maça etkisiz başlayan ve ilk 13 dakikada 2-0 geriye düşen konuk ekip, harika bir geri dönüşe imza attı. Baumgartner, Ozan Kabak ve Dabbur’un golleriyle 3 puana uzanan Hoffenheim, Bayer Leverkusen maçı öncesinde güven tazeledi. Transfer döneminde savunmasını güçlendirmeye çalışsa da ilk 2 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan Hoffenheim, iyi hücum performansıyla hatalarını telafi etti.

Bayer Leverkusen – Hoffenheim Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen takımında Amine Adli ve Karim Bellarabi sakat. Hoffenheim cephesinde ise Angelo Stiller ve Benjamin Hübner’in sakatlığı bulunuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Fayçal Tapsoba, Tah, Hincapie, Daley Sinkgraven, Kerem Demirbay, Mitchel Bakker, Exequiel Palacios, Andrich, Diaby, Patrik Schick.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Philipp Pentke, Ozan Kabak, Akpoguma, Kevin Vogt, Dennis Samassekou, Raum, Gacinovic, Muhammed Mehmet Damar, Kramaric, Dabbur, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

İki takım içinde Almanya Bundesliga’da yeni sezon iyi başlamadı. Kalesini 2 maçta gole kapatamayan Bayer Leverkusen ve Hoffenheim, bu hafta zorlanmadan karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim haftanın en iyi sonuçlarından birine imza attı ve Bayer Leverkusen’i deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etti. Bayer Leverkusen cephesinde işler yolunda gitmiyor.