Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Freiburg Bahis Tahmini 20.08.2022

beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından 20 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Freiburg karşı karşıya gelecek.

Bets10, Stuttgart galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.59, Freiburg galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Stuttgart Maç Kaybetmedi

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanına konuk olan Stuttgart, henüz 4. dakikada 1-0 geriye düşerken, önce Endo skoru eşitledi ardından ikinci yarıda Mvumpa takımını 2-1 öne geçirdi. Galibiyete çok yaklaşan ev sahibi, bitime saniyeler kala savunmada yaptığı hatanın bedelini 2 puanla ödedi ve beraberliğe razı geldi. İlk hafta Leipzig gibi güçlü bir rakipten 1 puanı almayı başaran Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, Werder Bremen karşısında ise galibiyeti kaçırdı. Josha Vagnoman, Konstantinos Mavropanos, Juan José Perea ve Hiroki Ito transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda rakiplerine kolay geçit vermiyor.

Freiburg Evinde Kaybetti

Freiburg yeni sezon öncesi Ritsu Doan, Kofi Kyereh, Matthias Ginter ve Michael Gregoritsch transferleriyle kadrosunu güçlendirmiş ve Christian Streich yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapmıştı. Augsburg deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen Freiburg, geçtiğimiz hafta sahasında Dortmund’a kaybetti. Gregoritsch’in golüyle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatan konuk ekip, ikinci yarıda tamamen savunmaya çekilirken, 3-1’lik mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Freiburg’un Dortmund karşısında nefesi yetmedi diyebiliriz. İlk yarıdaki harika performansını maçın son bölümüne taşıyamayan konuk ekip, mağlup olmasına rağmen sergilediği 45 dakikalık mücadeleyi 90 dakikaya yaydığında neler yapabileceğini ispatladı.

Stuttgart – Freiburg Maç Bilgileri

Stuttgart – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Nikolas Nartey ve Wahidullah Faghir sakat. Freiburg cephesinde ise Kevin Schade ve Lucas Höler’in sakatlığı bulunuyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Endo, Mavropanos, Mangala, José Perea, Sasa Kalajdzic, Ito, Fünrich, Silas, Tiago Tomás, Silla Mvumpa.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Benjamin Uphoff, Gulde, Koray Günter, Lienhart, Kübler, Woo-Yeong, Grifo, Haberer, Sallai, Nils Petersen, Vincenzo Grifo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 2 hafta performanslarıyla kolay lokma olmadığını gösteren ve rakiplerine zorluk çıkarmayı başaran Stuttgart ve Freiburg, 3. hafta mücadelesinde karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Vincenzo Grifo attı, Freiburg deplasmanda kazandı. Mücadelede erken bir golle öne geçen Freiburg, maç boyunca üstünlüğünü korudu ve galibiyet hedefine deplasmanda ulaştı.