İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 20.08.2022

20 Ağustos Cumartesi günü için Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Marsilya – Nantes: KGVAR, 1.69 (iddaa) – 1.85 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 3. haftaya girilirken, 20 Ağustos Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede Marsilya ile Nantes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00. Igor Tudor önderliğinde Marsilya için yeni sezon harika bir galibiyetle başlarken, 2. haftada beraberlikle devam etti. Yeni transferleriyle Reims’i iç sahada 4-1 mağlup etmeyi başaran ev sahibi, ilk haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, geçtiğimiz hafta Brest ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Mücadelede Nuno Tavares ile 1-0 öne geçmeyi başaran Marsilya, üstünlüğü koruyamadı. Hücum etkisi ev sahibinde devam ederken, ikinci hafta savunmada önemli açıklar izledik. Brest’e çok fazla gol şansı veren Marsilya, mağlubiyetten kurtulsa da, deplasman performansıyla yetersiz kaldı. Yeni transfer Alexis Sanchez maça sonradan dahil olurken, etkisiz kalan isimler arasında yer aldı. Kadro kalitesini sahaya yansıtmakta zorlanan Marsilya, aynı hataları Nantes karşısında tekrarlamak istemiyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lille’i sahasında konuk eden Nantes, zorlu mücadelede galibiyeti kaçıran taraf oldu. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başaran Nantes, bitime 14 dakika kala kalesinde beraberlik golünü gördü. Kıran kırana mücadelede Antoine Kombouare’nin öğrencileri iyi bir sınav verdi. Angers beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden konuk ekip, ilk maçın aksine geçtiğimiz hafta çok daha iyi bir futbol ortaya koydu. Fransa Kupası’nın son sahibi, geçen sezon yaptığı büyük sürprizin ardından, yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Sadece Süper Kupa finalinde yıldızlar topluluğu PSG’ye mağlup olan Nantes’i, yeni sezonda mağlup edebilmek kolay değil. Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezon heyecanı devam ederken, Marsilya ve Nantes henüz hiç maç kaybetmedi. İki takımda rakiplerine kolay geçit vermiyor. Zorlu mücadelede taraf bahsinin oldukça güç, Karşılıklı Gol Var seçeneğinin ise denenmeye değer olduğunu düşünüyorum.

Monaco – Lens: İY 0, 2.08 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 20 Ağustos Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde bizleri, Monaco ile Lens’in 3 puan mücadelesi bekliyor. 3. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 18:00’de start alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de yenilmezlik serisi devam eden Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Fransa Ligue 1’de geçen sezonu 10 maçlık yenilmezlik serisiyle noktalayan ev sahibi, yeni sezonda ise ilk 2 haftadan namağlup ayrılmayı başardı. Strasbourg galibiyetinin ardından sahasında Rennes ile 1-1 berabere kalan ev sahibi, 75 dakika boyunca 10 kişi oynamasına rağmen rakibine galibiyet şansı vermedi. UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off Turu’nda ise PSV eşleşmesinin ilk maçı iç sahada 1-1’lik beraberlikle sona ererken, rövanş maçı 3-2’lik mağlubiyetle sona erdi ve Monaco’nun Şampiyonlar Ligi hayalleri bu sezon için bitti. Yeniden lige odaklanan Philippe Clement’in öğrencileri, hafta içi alınan mağlubiyeti iç sahada unutturmak istiyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezona galibiyetle başlayan Lens, 2. hafta Ajaccio karşısında galibiyeti kaçırdı ve 1 puanla yetindi. İlk hafta sahasında Brest’i 3-2 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, Ajaccio karşısında çok net fırsatları değerlendiremedi ve 1 puana razı geldi. Sotoca ilk hafta attığı 2 golle takımına galibiyeti getirirken, geçtiğimiz hafta ise çok net gol fırsatlarında bir türlü fileleri havalandıramadı. Galibiyet kaçsa da, konuk ekip haftanın iyi performanslarından birini sergiledi. Lens cephesinde geçtiğimiz hafta tek eksik goldü. İlk 2 haftada iyi performanslarıyla dikkat çeken Lens, etkisini Monaco karşısında sürdürmek istiyor. Konuk ekip geçen sezondan itibaren Fransa Ligue 1 sahnesinde rakiplerine kolay geçit vermiyor. Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk 2 hafta geride kalırken, Monaco ve Lens maç kaybetmedi. İyi performanslar sergileyen iki takımın zorlu mücadelesinde, devre arasına beraberlikle gidileceğini düşünüyorum.

Udinese – Salernitana: MS 1, 1.55 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde heyecan 20 Ağustos Cumartesi akşamı devam ederken, Udinese evinde Salernitana’yı konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak mücadeleye, Dacia Arena ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında son şampiyon Milan’a deplasmanda konuk olan Udinese, ilk yarıyı 2-2’lik beraberlikle noktalarken, ikinci yarıda etkisiz kaldı ve mücadele 4-2’lik mağlubiyetle başladı. Yeni hocası Andrea Sottil yönetiminde ilk maçına çıkan Udinese, ilk yarıda çok etkiliydi. Henüz 2. Dakikada Rodrigo Becao ile 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, savunmada yaptığı önemli hatalarla 2-1 geriye düşse de devre arasına girilmeden skoru 2-2’ye getirmeyi başarmıştı. Savunmadaki hatalar ikinci yarıda da devam edince, Udiense mağlubiyetten kurtulamadı. İlk 45 dakikadaki futbol gelecek adına umut verirken, ev sahibin savunmadaki hatalara çözüm bulması gerekli. İtalya Serie A Ligi’ne geçtiğimiz sezonda yükselen Salernitana, son haftalarda harika bir performans grafiğiyle ligde kalmayı başarırken, yeni sezonda tekrar zayıf halkalar arasına girdi. Davide Nicola’nın göreve gelmesiyle birlikte önce en alt sıradan, ardından düşme hattından kurtulan Salernitana, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışsa da, tekrar kötü bir sezon başlangıcıyla karşımıza çıktı. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Parma’ya sahasında 2-0 kaybeden konuk ekip, Serie A Ligi’nin ilk haftasında ise Roma’ya iç sahada 1-0 kaybetti. Hücum hattı tam anlamıyla sınıfta kalırken, savunmada da aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’ne farklı bir mağlubiyetle başlasa da, ilk 45 dakikadaki performansıyla umut veren Udinese, sezona kötü başlayan Salernitana karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.44

Bets10 Bahis Oranı: 7.47