İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 20.08.2022

Almanya Bundesliga’da 3. hafta heyecanı devam ederken, 20 Ağustos Cumartesi günü için 3 müsabakayı kupon haline getirdik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Dortmund – Werder Bremen: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Borussia Dortmund ile Werder Bremen, Almanya Bundesliga’nın 3. haftasında karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Borussia Dortmund cephesinde yeni sezon üzücü bir haberle başlasa da, Sarı Siyahlılar galibiyetten vazgeçmiyor. Büyük umutlarla takıma katılan Haller’in üzücü sakatlığı moralleri bozarken, hücum hattını güçlendirmeye devam eden ev sahibi önce Adeyemi ve ardından Modeste gibi önemli golcülerle hücum hattını güçlendirdi. Almanya Bundesliga’nın ilk 2 haftasında Bayer Leverkusen ve Freiburg’u mağlup eden Eden Terzic’in öğrencileri, attığı 4 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Freiburg deplasmanında 1-0 geriden gelerek kazanan ev sahibinde, oyuna sonradan dahil olan yeni transfer Jamie Bynoe-Gittens golüyle geri dönüşü başlatırken, Wolf ve Moukoko galibiyet gollerini kaydetti. 17 yaşındaki yıldız Moukoko karşılaşmaya 1 gol, 1 asistle damga vurdu. Formda Dortmund galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, Bundesliga’ya Ole Werner önderliğinde iyi bir geri dönüş yaptı. İlk 2 haftadan 2-2’lik beraberlikler alsa da, hem Wolfsburg hem de Stuttgart karşısında konuk ekip galibiyete daha yakın taraftı. İlk 2 haftada üstünlüğünü korumayı başaramayan Werder Bremen, hücum hattındaki etkisiyle dikkat çekerken, geçen sezonun yıldız golcüsü Niclas Füllkrug 2’de 2 yapmayı başardı. Werder Bremen galibiyet adına yetersiz kalsa da, ilk 2 haftanın en iyi futbollarından birini sergiledi. Savunmadaki hatalarına bir türlü çözüm bulamayan konuk ekip, buna rağmen hücum hattındaki etkisiyle kolay lokma olmadığını ispatladı. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda çok formda. Henüz mağlubiyeti bulunmayan Dortmund ve Werder Bremen’in, bu hafta karşılıklı gollerle galibiyet peşinde olacağını düşünüyorum.

Wolfsburg – Schalke 04: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da yeni sezona puan kayıplarıyla başlayan Wolfsburg ve Schalke 04, 3. hafta kapsamında karşı karşıya gelecek. 20 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4. Wolfsburg cephesinde yeni sezon öncesi yapılan teknik adam hamlesi ve transfer harekatı kötü gidişata engel olamadı. Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftayı 1 puanla kapatan ev sahibi, ilk hafta Werder Bremen karşısında mağlubiyetten son dakikalarda bulduğu golle kurtulurken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bayern Münih’e 2-0 kaybetti. Kalesinde tam 4 gole engel olamayan Niko Kovac’ın öğrencileri, geçen sezondan başlayan düşüşü sürdürdü. Transfer döneminde Jakub Kaminski, Mattias Svanberg, Bartol Frenjic, Patrick Wimmer, Kilian Fischer ve Dzenan Pejcinovic takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni transferlerine forma şansı verse de, ilk haftada takım olarak kötü bir futbol ortaya koydu. Wolfsburg kayıplarına ligin bir diğer yeni temsilcisi Schalke 04 karşısında son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’ya geri dönen Schalke 04, ilk 2 haftada rakipleri karşısında öne geçmeyi başarırken, bir türlü üstünlüğünü koruyamadı ve lige puan kayıplarıyla geri döndü. İlk hafta 1-0 öne geçmeyi başardığı Köln karşısında 3-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrılan Schalke 04, geçtiğimiz hafta ise 1-0 öne geçtiği Mönchengladbach karşısında 2-2’lik beraberliği son dakika golüyle aldı. Frank Kramer ve öğrencileri, rakipleri karşısında maça daha iyi başlayan taraf olurken, dakikalar ilerledikçe oyundaki etkisini kaybetti. Fiziksel olarak yeni sezona hazır bir görüntü sergilemeyi başaramayan konuk ekip, ilk galibiyetine kendisi gibi ilk 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Wolfsburg karısında uzanmak istiyor. Schalke 04 golcüleriyle ilk haftada güven verirken, savunmacılarıyla güven vermeyi başaramadı. Wolfsburg ve Schalke 04 için sezon puan kayıplarıyla başladı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan taraflar, ilk galibiyetini almak için çıkacağı 3. haftada da kalesini gole kapatmayı başaramayacaktır.

Augsburg – Mainz 05: MS 2, 1.88 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın 3. haftası kapsamında, Augsburg ile Mainz 05 kozlarını paylaşacak. 20 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Almanya Bundesliga’da yeni sezona heyecanına Enrico Maaßen önderliğinde başlayan Augsburg, yeni hocasıyla çıktığı ilk lig maçında Frebiurg’a 4-0 kaybederken, geçtiğimiz hafta deplasmanda Bayer Leverkusen’i 2-1 mağlup etti. İlk maçta rakip kaleye dahi gitmekte zorlanan ve savunmada önemli açıklar veren Augsburg, Leverkusen karşısında ise iyi bir savunma performansı ortaya koydu. Kontra ataklarla rakip kalede etkili olmayı başaran ev sahibi, Fredrik Jensen ve Andre Hahn’ın golleriyle galibiyete uzanırken, ilk maçtaki kötü performansını zorlu Bayer Leverkusen deplasmanında telafi etti. Ev sahibi adına Enrico Maaßen dönemi iyi başlamazken, teknik adam kısa sürede takımını toparladı. Augsburg taraftarı önünde yaşadığı hezimeti unutturmak istiyor. Almanya Bundesliga’da yeni sezonun ilk 2 haftası geride kalırken, konuk ekip Mainz 05 rakiplerine geçit vermedi. İlk hafta konuk olduğu Bochum deplasmanında Karim Onisiwo’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Union Berlin karşısında 0-0’lık beraberliğe razı geldi. Bo Svensson ve öğrencileri rakibi karşısında üstün bir futbol ortaya koysa da, Mainz 05 cephesinde tek eksik galibiyet golü oldu. Sergilenen futbolun 3 puan değerinde olduğunu söyleyebiliriz. Geçen sezon ilk 8 içerisine girmeyi başaran Mainz 05, yeni sezona Avrupa hedefiyle başladı. Bo Svensson etkisi devam ederken, konuk ekip sezona yaptığı iyi başlangıç ile Avrupa yolunda umutlandı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Mainz 05, aldığı puanların yanı sıra sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Mainz 05’in deplasmanda kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.97

Bets10 Bahis Oranı: 5.34