İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 20.08.2022

20 Ağustos Cumartesi akşamı için Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Union Berlin – Leipzig: MS 2, 1.85 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; 20 Ağustos Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftadan 4 puan toplayan Union Berlin ve yoluna 2 puanla devam eden Leipzig karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:30. Union Berlin cephesinde yeni sezon 2 haftada 3 puanla başladı. Transfer döneminde Jordan Siebatcheu, Morten Thorsby, Leite, Doekhi, Haberer’i kadrosuna katan ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan ev sahibi, ilk hafta Hertha Berlin karşısında 1-0 geriden gelerek 3-1’lik galibiyete uzanırken, geçtiğimiz hafta ise Mainz 05 ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Hem iç saha hem de deplasmanda kendisini ispatlayan Union Berlin’de yeni sezonda atılan 3 gol farklı isimlerden geldi. Urs Fischer etkisi yeni sezonda devam ederken, ev sahibi takım olarak iyi hücum etmeyi başardı. Leipzig yeni sezonda yoluna namağlup devam etmeyi başarsa da, ilk 2 haftada üstünlüğün koruyamayan ve üst süte puan kayıpları yaşayan konuk ekipte moraller bozuk. Domenico Tedesco ve öğrencileri ilk hafta konuk olduğu Stuttgart deplasmanında Nkunku ile öne geçtikten sonra skoru korumayı başaramazken, 1-1’lik beraberlikle sahadan ayrıldı. Geçtiğimiz hafta ise iç sahada rakipleri Köln’dü. Timo Werner ve Nkunku’nun golleriyle öne geçen konuk ekip 2 kez üstünlük kurduğu Köln karşısında 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele ederken, yeniden üstünlüğünü koruyamadı ve 1 puana razı geldi. Özellikle Köln karşısında maç boyunca baskılı bir futbol sergileyen Leipzig, puan kaybına rağmen sergilediği futbolla 3. hafta için galibiyetin sinyallerini verdi. Almanya Bundesliga sahnesinde henüz galibiyetle tanışmayan Leipzig, ilk 2 haftada yaptığı hataları Union Berlin deplasmanında telafi edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Stuttgart – Freiburg: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 5 ekranlarından 20 Ağustos Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Werder Bremen deplasmanına konuk olan Stuttgart, henüz 4. dakikada 1-0 geriye düşerken, önce Endo skoru eşitledi ardından ikinci yarıda Mvumpa takımını 2-1 öne geçirdi. Galibiyete çok yaklaşan ev sahibi, bitime saniyeler kala savunmada yaptığı hatanın bedelini 2 puanla ödedi ve beraberliğe razı geldi. İlk hafta Leipzig gibi güçlü bir rakipten 1 puanı almayı başaran Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, Werder Bremen karşısında ise galibiyeti kaçırdı. Josha Vagnoman, Konstantinos Mavropanos, Juan José Perea ve Hiroki Ito transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni sezonda rakiplerine kolay geçit vermiyor. Freiburg yeni sezon öncesi Ritsu Doan, Kofi Kyereh, Matthias Ginter ve Michael Gregoritsch transferleriyle kadrosunu güçlendirmiş ve Christian Streich yönetiminde sezona harika bir başlangıç yapmıştı. Augsburg deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen Freiburg, geçtiğimiz hafta sahasında Dortmund’a kaybetti. Gregoritsch’in golüyle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatan konuk ekip, ikinci yarıda tamamen savunmaya çekilirken, 3-1’lik mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Freiburg’un Dortmund karşısında nefesi yetmedi diyebiliriz. İlk yarıdaki harika performansını maçın son bölümüne taşıyamayan konuk ekip, mağlup olmasına rağmen sergilediği 45 dakikalık mücadeleyi 90 dakikaya yaydığında neler yapabileceğini ispatladı. Almanya Bundesliga’da ilk 2 hafta performanslarıyla kolay lokma olmadığını gösteren ve rakiplerine zorluk çıkarmayı başaran Stuttgart ve Freiburg, 3. hafta mücadelesinde karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

Bayer Leverkusen – Hoffenheim: KGVAR, 1.33 (iddaa) – 1.48 (Bets10) ; 20 Ağustos Cumartesi akşamı Bayer Leverkusen ile Hoffenheim, Almanya Bundesliga sahnesinde kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadele beIN SPORTS MAX 1 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ilk 2 haftanın en kötüleri arasında yer aldı. Teknik adam Gerardo Seoane takımını geçen sezon 3.’lüğe taşıyarak önemli bir başarıya imza atsa da, yeni sezonda sergilenen kötü performansın ardından büyük eleştiri topladı. Dortmund mağlubiyetinin ardından sahasında Augsburg’a 2-1 kaybeden ev sahibi adına ilk haftada alınan mağlubiyet olası olarak gözükse de, Augsburg karşısında alınan mağlubiyet ve sergilenen futbol yeni sezonda olumsuz sinyaller verdi. Transfer döneminin en durgun takımları arasında yer alan ve şu ana kadar kadrosuna sadece Adam Hlozek’i katan ev sahibi, beraber oynama alışkanlığına sahip bir kadroyla mücadele etmesine rağmen üst üste mağlubiyetlere imza attı. Almanya Bundesliga’da yeni sezonu mağlubiyetle açan Hoffenheim, ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Bochum’a karşı aldı. Andre Breitenreiter ve öğrencileri, yeni sezonun ilk haftasında Gladbach deplasmanına konuk olmuş ve 1-0 öne geçmesine rağmen 10 kişi kaldığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bochum karşısında da maça etkisiz başlayan ve ilk 13 dakikada 2-0 geriye düşen konuk ekip, harika bir geri dönüşe imza attı. Baumgartner, Ozan Kabak ve Dabbur’un golleriyle 3 puana uzanan Hoffenheim, Bayer Leverkusen maçı öncesinde güven tazeledi. Transfer döneminde savunmasını güçlendirmeye çalışsa da ilk 2 haftada kalesini gole kapatmayı başaramayan Hoffenheim, iyi hücum performansıyla hatalarını telafi etti. İki takım içinde Almanya Bundesliga’da yeni sezon iyi başlamadı. Kalesini 2 maçta gole kapatamayan Bayer Leverkusen ve Hoffenheim, bu hafta zorlanmadan karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.51

Bets10 Bahis Oranı: 4.97