LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Valencia Bahis Tahmini 21.08.2022

İspanya La Liga’da Pazar günü 3 maç var. Günün ilk maçında, Athletic Bilbao ile Valencia karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Athletic Bilbao ile Valencia zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Athletic Bilbao galibiyetinin 1.78, beraberlik tercihinin 3.60, Valencia galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Athletic Bilbao’nun Şansı Tutmuyor

Athletic Bilbao, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Mallorca karşısında galibiyeti kaçırdı. Üstün bir oyun sergilemelerine rağmen galibiyet golünü bulamayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, bu hafta Valencia ile karşılaşacak. Son dönemde Valencia karşısında zorlanan Athletic Bilbao, rakibi ile oynadığı son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Inigo Martinez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Valencia Moralli

Valencia’da moraller yerinde. Ligin ilk haftasında Mestalla’da Girona ile kozlarını paylaşan Valencia, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Sezona 3 puan ile başlayan Jose Bordalas’ın öğrencileri, bu hafta ise Athletic Bilbao ile karşı karşıya gelecek. Girona karşısında 10 kişi kalmasına rağmen puan kaybetmeyen Valencia, bu hafta Athletic Bilbao karşısında da puan almak istiyor. Maç öncesinde Valencia’da Jose Gaya ve Eray Cömert’in sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao – Valencia Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Inigo Martinez’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Valencia’da Jose Gaya ve Eray Cömert’in sakatlıkları bulunuyor.

Athletic Bilbao'nun 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Jaume Domenech, Thierry Correia, Mouchtar Diakhaby, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Helder Costa, Hugo Duro, Maxi Lopez

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımında geçen haftaki maçları yüksek tempoda geçmedi. Valencia, sezona 3 puan ile başladı ama güven vermediler. Dengeli ve az gollü bir maç beklentim var. 2.5 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.59

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao, tek golle kazandı. Valencia’yı iç sahada 1-0 mağlup ettiler ve sezonun ilk galibiyetini aldılar.