LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Villarreal İddaa Tahmini 21.08.2022

İspanya La Liga’da ilk haftayı galibiyet ile geçen iki takım, Atletico Madrid ve Villarreal kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Atletico Madrid Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.98, beraberlik 3.50, Villarreal kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’den 3 Puan

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Getafe deplasmanından 3 puan ile döndü. Alfonso Perez’de iyi bir oyun oynadılar ve rakibini 3-0 ile geçtiler. La Liga’da yeni sezona galibiyet ile başlayan Atletico Madrid’de moraller yerinde. Yeni transfer Alvaro Morata’da yeni sezona çok iyi başladı ve Atletico Madrid adına Getafe ağlarını 2 kez havalandırdı. Bu hafta Wanda Metropolitano’da Villarreal’i konuk edecek olan Atletico Madrid, maçın favorisi olarak gösteriliyor.

Villarreal Deplasmanda Güldü

Villarreal, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’nın ilk haftasında Valladolid’in konuğu olan Unai Emery’nin ekibi, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın 2. Yarısında buldukları gollerle kazanan Villarreal, sezona 3 puan ile başladı. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olacaklar. Geçen sezon ligde oynanan 2 maçta 2-2’lik beraberlik ile sonuçlanmıştı. Maç öncesinde Villareal’de Manuel Trigueros’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Atletico Madrid – Villarreal Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villareal’de Manuel Trigueros’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Nahuel Molina, Felipe, Jose Gimenez, Renan Lodi, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Paco Alcacer, Danjuma Groeneveld

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın net favorisi. Wanda Metropolitano’da konuk edecekleri Villarreal’i mağlup ederler ve La Liga’da bu sezon ilk iç saha maçından galibiyet ile ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, sürpriz yaptı. İkinci yarıda bulduğu gollerle Atletico Madrid deplasmanında 2-0 kazandılar. Pino ve Moreno’nun golleri, Villarreal’e 3 puanı getirdi.