LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Barcelona İddaa Tahmini 21.08.2022

İspanya La Liga’da sezona galibiyet ile başlayan Real Sociedad evinde, Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve S SPORT kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Real Sociedad ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Sociedad kazanır 3.40, beraberlik 3.60, Barcelona kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış.  

Real Sociedad Sürpriz Peşinde

Real Sociedad’ın son dönemde Barcelona’ya karşı şansı tutmuyor. Geçen sezon ligde oynadıkları 2 maçı da Barcelona’ya karşı kaybettiler. Son 10 maçta ise Barcelona’ya karşı galibiyetleri yok. La Liga’nın ilk haftasında Cadiz deplasmanına konuk olan Real Sociedad, Kubo’nun attığı tek golle rakibini 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da sezona 3 puan ile başlayan Imanol’un öğrencileri, bu hafta ise Anoeta’da Barcelona karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Diego Rico’nun sakatlıkları var.

Barcelona Favori Taraf

Barcelona, La Liga’da yeni sezona beraberlik ile başladı. Geçtiğimiz hafta Camp Nou’da konuk ettikleri Rayo Vallecano karşısında 2 puan bıraktılar. Rakibi karşısında üstün oynayan taraflardı ama yine de kazanamadılar. Bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacaklar. Rakibi ile oynadığı son 10 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Barcelona’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Rayo Vallecano karşısında yaşanan puan kaybını, Real Sociedad maçı ile telafi ederler. Maç öncesinde Barcelona’da Sergio Busquets kart cezalısı.

Real Sociedad – Barcelona Maç Bilgileri

Real Sociedad – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mikel Oyarzabal ve Diego Rico’nun sakatlıkları var. Barcelona’da Sergio Busquets kart cezalısı.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Isak

Barcelona'nın 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Ronald Araujo, Jules Kounde, Andreas Christensen, Jordi Alba, Frankie De Jong, Franck Kessie, Pedri, Ferran Torres, Raphinha, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona, geçtiğmiz hafta Camp Nou’da konuk ettiği Rayo Vallecano karşısında kazanamadı. Bu hafta Anoeta’da konuk olacakları Real Sociedad’ı mağlup ederler ve 3 puan ile sahadan ayrılırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.88

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, farka gitti. Anoeta’da zorlandılar ama ikinci yarıda çok daha etkili olan Barcelona, arka arkaya bulduğu gollerle 4-1 kazandı.