Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Köln İddaa Tahmini 21.08.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 21 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Köln karşı karşıya gelecek.

intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.09, beraberliğe 3.73, Köln galibiyetine ise 3.38 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Galibiyeti Unuttu

Eintracht Frankfurt cephesinde moraller bozuk. Ev sahibi yeni sezona Almanya DFB Kupası’nda Magdeburg galibiyetiyle başlarken, önce Almanya Bundesliga ardından UEFA Süper Kupa’da aldığı kötü sonuçlarla yeni sezona kötü bir başlangıç yaptı. İlk hafta son şampiyon Bayern Münih’i sahasında konuk eden Frankfurt, kalesinde yarım düzine gole engel olamazken, 6-1’lik hezimetle sahadan ayrıldı. UEFA Süper Kupa finalinde ise Real Madrid’e 2-0 kaybeden Oliver Glasner’in öğrencileri, üst üste mağlubiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta deplasmanda Hertha Berlin ile 1-1 berabere kaldı.

Köln Yorgun ve Moralsiz

Almanya Bundesliga’da bileği bükülmeyen Köln, UEFA Konferans Ligi’nde yeni sezonun ilk mağlubiyetini aldı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta sahasında MOL Fehervar’ı konuk ederken, 1-0 öne geçtiği maçta 25. dakikada 10 kişi kaldı ve önce skor hakimiyetini kaybetti, ardından karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Almanya Bundesliga sahnesinde önce Schalke 04’ü 1-0 geriden gelerek 3-1 mağlup eden Steffen Baumgart’ın öğrencileri, ardından zorlu Leipzig deplasmanından 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip ligdeki etkisini geçen sezondan itibaren sürdürmeyi başarırken, Konferans Ligi sahnesinde beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Lige yorgun ve moralsiz dönen Köln, Frankfurt galibiyetiyle toparlanmak istiyor.

Frankfurt – Köln Maç Bilgileri

Eintracht Frankfurt – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Eintracht Frankfurt takımında Aurelio Buta, Jerome Onguene, Daichi Kamada, Ajdin Hrustic ve Almamy Toure sakat. Köln cephesinde ise Mark Uth’un sakatlığı bulunuyor.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Timothy Chandler, Obite Evan N’Dicka, Luas Melo, Sebastian Rode, Jens Hauge, Mario Götze, Jesper Lindstom, Ansgar Knauff, Djibril Sow, Lucas Alario.

Köln’nün 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Timo Horn, Schmitz, Jannis Kilian, Julian Chabot, Hector, Duda, Sargis Adamyan, Ellyes Skhiri, Kainz, Modeste, Jan Thielmann.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ligde galibiyete hasret kalan Frnakfurt ve lige yorgun dönen Köln’ün bu hafta kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Frankfurt ve Köln haftayı 1’er puanla noktaladı. İki takımda galibiyet hedefine ulaşamazken, beklediğimiz gibi 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı.