Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Bayern Münih İddaa Tahmini 21.08.2022

Bochum sahasında Bayern Münih‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘da 3. haftanın kapanış mücadelesi 21 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Bochum galibiyetine 16.68, beraberliğe 7.96, Bayern Münih galibiyetine ise 1.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.16, 2.5 Alt 4.05 oran kazandırıyor.

Bochum’dan Zayıf Başlangıç

Bochum yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. Ev sahibi ilk 2 haftanın tamamından mağlubiyetle ayrılırken, Bayer Leverkusen ile birlikte en zayıf halkalar arasında yer aldı. Thomas Reis’in öğrencileri, sahasında Mainz’a 3-1’lik skorla kaybederken, Hoffenheim’a ise deplasmanda 3-2 kaybetti. İlk haftanın aksine geçtiğimiz haftada daha iyi bir hücum performansı sergileyen Bochum, savunmadaki zafiyetlerine devam edince, üst üste mağlubiyetlerden kurtulamadı. Bu hafta son şampiyon Bayern Münih karşısına çıkacak olan ev sahibi, lige en iyi başlangıcı yapan Münih karşısında sürpriz arayacak. Reis ve öğrencilerinin ilk 2 hafta performansı güven vermekten çok uzakta.

Bayern Münih Engel Tanımıyor

Bayern Münih son şampiyon unvanına yakışan bir sezon başlangıcına imza attı ve Almanya Bundesliga serüvenine 2’de 2 yaparak başladı. İlk hafta ezeli rakiplerinden Frankfurt karşısında tam yarım düzine golle galip gelen konuk ekip, 6-1’lik harika başlangıcın ardından, bir diğer ezeli rakibi Wolfsburg’u 2-0’lık skorla mağlup etti. Yeni transfer Mane ilk 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başarırken, genç yıldız Jamal Musiala ise 4 gollük katkısıyla sezona fırtına gibi başladı. Kısa sürede liderlik koltuğunu ele geçiren Nagelsmann2ın öğrencileri, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. İlk 2 haftada sergilediği futbolla şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen Bayern Münih, şu ana kadar ligin en güven veren takımı.

Bochum – Bayern Münih Maç Bilgileri

Bochum – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Jannes-Kilian Horn sakat. Bayern Münih cephesinde ise Matthijs De Ligt, Serge Gnabry, Eric Choupo-Moting ve Leon Goretzka’nın sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Erhan Masovic, Ivan Ordets, Antwi-Adjej, Jordi Osei-Tutu, Anthony Losilla, Jacek Goralski, Philipp Förster, Philipp Hofmann, Asano.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Noussair Mazraoui, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer, Leroy Sane, Thomas Müller, Mane.

İddaa Tahmini

Yeni sezonun en iyi başlangıcına imza atan Bayern Münih, ilk 2 haftada aldığı farklı galibiyetlere Bochum deplasmanında devam edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.84

intobet Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-7

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih harika bir galibiyetle bu hafta bizleri yanıltmadı. Nagelsmann ve öğrencileri Bochum’u deplasmanda tam 7 golle mağlup ederken, kalesinde gole izin vermedi. Kazananları tebrik ederiz.