Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Spezia İddaa Tahmini 20.08.2022

20 Ağustos Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, İnter sahasında Spezia‘yı konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

intobet, İnter galibiyetine 1.18, beraberliğe 7.50, Spezia galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.34, 2.5 Alt 3.26 oran kazandırıyor.

İnter 3 Puanla Başladı

Geçen sezon şampiyonluğu ligin son virajında Milan’a kaptıran ve üst üste 2. kez şampiyon olma fırsatını kaçıran İnter, sezon genelinde iyi bir performans ortaya koysa da, sonunu getiremedi. Yeni sezonda yoluna Simone Inzaghi ile yola devam kararı alan ev sahibi, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Bellanova, Correa ve Dimarco takviyeleriyle kadrosunu güçlendirdi. Sezon açılışını Lecce deplasmanında yapan İnter, Lukaku ve oyuna sonradan giren Denzel Dumfries’in golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. İnter ilk haftadan istediğini alsa da, şampiyonluk yarışındaki muhtemel rakipleri yeni sezona çok daha iyi başladı. İç sahada daha rahat bir galibiyeti hedefleyen İnter, Lukaku’nun takıma harika geri dönüşüyle birlikte güven vermeye devam ediyor.

Spezia Kazanmayı Bildi

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon öncesi Kevin Agudelo, Arkadiusz Reca, Mehdi Bourabia, Albin Ekdal, Laurens Serpe, Mattia Caldara, Viktor Kovalenko ve Daniel Maldini transferleriyle kadrosunu güçlendiren Spezia, sezonu üst üste galibiyetlerle açtı. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Como’yu 5-1 mağlup eden konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında ise Empoli’yi 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Ligde galibiyeti getiren gol 36. dakikada Mbala N’Zola’dan gelirken, Spezia maç boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kaleci Bartlomiej Dragowski yaptığı kurtarışlarla galibiyetin mimarları arasında yer alırken, Thiago Motta ve öğrencileri sezona moralli başladı. Bu hafta şampiyonluğun güçlü adaylarından İnter ile karşılaşacak olan Speza’nin deplasmanda işi zor.

İnter – Spezia Maç Bilgileri

İnter – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Denzel Dumfries, Bastoni, Milan Skriniar, Federico, Dimarco, Marcelo Brozovic, Nicolo Barealla, Romelu Lukaku, Henrikh Mkhitaryan, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Jeroen Zoet, Elio Capradossi, Salvador Ferre, Kelvin Amian, Dimitrios Nikolaou, Ognjen Stijepovic, David Strelec, Giulio Maggiore, Daniele Verde, Emil Kornvig, Mbala N’Zola.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında kazanan İnter, evinde daha rahat bir galibiyeti hedefliyor. Sezonun ilk iç saha maçına çıkacak olan İnter, ilk haftanın aksine bu hafta daha rahat bir skorla 3 puana uzanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.33

intobet Oranı: H1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter sahasında 3 puanı 3 golle aldı ve rakibine gol şansı dahi vermedi. İnter harika iç saha performansıyla İtalya Serie A Ligi’nin 2. haftasında bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.