Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Salernitana Bahis Tahmini 20.08.2022

İtalya Serie A Ligi’nde heyecan 20 Ağustos Cumartesi akşamı devam ederken, Udinese evinde Salernitana‘yı konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da naklen yayınlanacak mücadeleye, Dacia Arena ev sahipliği yapacak.

intobet, Udinese kazanır seçeneğine 1.72, beraberliğe 3.95, Salernitana kazanır seçeneğine ise 4.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Udinese Yeni Hocasıyla Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında son şampiyon Milan’a deplasmanda konuk olan Udinese, ilk yarıyı 2-2’lik beraberlikle noktalarken, ikinci yarıda etkisiz kaldı ve mücadele 4-2’lik mağlubiyetle başladı. Yeni hocası Andrea Sottil yönetiminde ilk maçına çıkan Udinese, ilk yarıda çok etkiliydi. Henüz 2. Dakikada Rodrigo Becao ile 1-0 öne geçmeyi başaran ev sahibi, savunmada yaptığı önemli hatalarla 2-1 geriye düşse de devre arasına girilmeden skoru 2-2’ye getirmeyi başarmıştı. Savunmadaki hatalar ikinci yarıda da devam edince, Udiense mağlubiyetten kurtulamadı. İlk 45 dakikadaki futbol gelecek adına umut verirken, ev sahibin savunmadaki hatalara çözüm bulması gerekli.

Salernitana Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’ne geçtiğimiz sezonda yükselen Salernitana, son haftalarda harika bir performans grafiğiyle ligde kalmayı başarırken, yeni sezonda tekrar zayıf halkalar arasına girdi. Davide Nicola’nın göreve gelmesiyle birlikte önce en alt sıradan, ardından düşme hattından kurtulan Salernitana, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışsa da, tekrar kötü bir sezon başlangıcıyla karşımıza çıktı. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Parma’ya sahasında 2-0 kaybeden konuk ekip, Serie A Ligi’nin ilk haftasında ise Roma’ya iç sahada 1-0 kaybetti. Hücum hattı tam anlamıyla sınıfta kalırken, savunmada da aradığı başarıyı bulamayan konuk ekip, güven vermekten çok uzakta.

Udinese – Salernitana Maç Bilgileri

Udinese – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dacia Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese takımında Tolgay Arslan sakat. Salernitana cephesinde ise Emil Bohinen’in sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Daniele Padelli, Perez, Samir, Zeegelaar, Udogie, Soppy, Victor Makengo, Samardzic, Walace, Ignacio Pussetto, Pussetto.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Gyömber, Radu Dragusin, Dylan Bronn, Federico Fazio, Grigoris Kastanos, Capezzi, Kechrida, Tonny Vilhena, Bonazolli, Erik Botheim.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne farklı bir mağlubiyetle başlasa da, ilk 45 dakikadaki performansıyla umut veren Udinese, sezona kötü başlayan Salernitana karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.55

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda galibiyet ve gol için yeterli olamadı. Udinese ve Salernitana, etkisiz kaldığı 2. haftayı 1’er puanla kapatmak zorunda kaldı.