Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Lazio İddaa Tahmini 20.08.2022

Torino’nun iç sahada konuğu Lazio. 20 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesini, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Torino galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.50, Lazio galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Torino Yeni Transferleriyle Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, Monza deplasmanında Aleksey Miranchuk ve Antonio Sanabria’nın işbirliğiyle kazandı. Ligin yeni temsilcisi karşısında maça iyi başlayan ve uzun süre rakip kalede baskı kuran Ivan Juric’in öğrencileri, rakibine tek gol şansını farkın 2’ye çıkmasıyla birlikte son dakikada verdi. İyi bir başlangıç yapan Torino, Bremer ve Bellotti gibi önemli yıldızlarını kadroda tutmayı başaramasa da, yeni transferleriyle ilk maçını kazandı. Emirhan İlkhan, Weidmann, Lazaro, Radonjic, Bayeye ve Pellegri transferleriyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk deplasman maçından istediğini aldı. Yeni sezonun ilk iç saha sınavına ise ezeli rakibi Lazio karşısında çıkacak olan Torino, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Lazio Hatalara Rağmen Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon geçtiğimiz hafta itibariyle başlarken, sahasında Bologna’yı konuk eden Lazio, 85. dakika boyunca 10 kişi oynadığı ve 1-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yıldız isim Immobile yeni sezona golle başlarken, maçtaki en büyük hata yeni transfer Luís Maximiano’dan geldi. Tecrübeli file bekçisi 5. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakırken, konuk ekipte tüm hatalardan galibiyetle çıkmayı başardı. Yeni transferler Mattia Zaccagni, Alessio Romagnoli ve Matías Vecino karşılaşmada forma şansı bulurken, galibiyet adına iyi performanslar sergiledi. Sarri ve öğrencileri ilk haftadan rüştünü ispatladı desek yanılmış olmayız. Bireysel hataların dışında Lazio takım olarak iyi bir futbol ortaya koydu.

Torino – Lazio Maç Bilgileri

Torino – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında David Zima ve Mergim Vojvoda sakat. Lazio cephesinde ise Luis Maximiano’nun kart cezası bulunuyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Singo, Nemanja Radonjić, Samuele Ricci, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Stefan Radu, Hysaj, Francesco Acerbi, Adam Marusic, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’ne galibiyetle başlayan Torino ve Lazio, gol bulmakta ilk hafta itibariyle zorlanmadı. İki takımın bu haftada da gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden gol sesi çıkmadı. Torino ve Lazio haftayı 1’er puanla kapatırken, deplasmanda galibiyet golünü bulacak pozisyonları cömertçe harcayan Lazio, fırsatları değerlendiremedi ve galibiyeti kaçırdı.