TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 20.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Trabzonspor deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 21.45’de oynanacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Antalyaspor ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 2.70, beraberlik 3.45, Trabzonspor kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış.

Antalyaspor Deplasmanda Kazandı

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Ümraniyespor deplasmanında Haji Wright’ın tek golüyle 1-0 kazandılar ve moral buldular. Süper Lig’in ilk haftasında iç sahada konuk ettikleri Galatasaray’a 1-0 mağlup olmuşlardı. Bu mağlubiyetin ardından 3 puan alan ve moral bulan Kırmızı Beyazlılar, bu hafta ise Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmayı Antalyaspor 2-1 kazanmayı başarmıştı. Trabzonspor maçı öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, hafta içi Şampiyonlar Ligi play off turunda mağlubiyet yaşadı. İlk maçta konuk oldukları Kopenhag’a 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de ise ilk 2 haftada üst üste galibiyetler alan Bordo Mavililer, ligin ilk haftasında İstanbulspor’u 2-0, ligin 2. Haftasında ise  Hatayspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardılar. İlk 2 haftada 6 puan toplayan Trabzonspor, kalesini ise gole kapatmayı başardı. Bu hafta Trabzonspor’da Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Marek Hamsik, Bruno Peres ve Edin Visca’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Antalyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Yasin Kol. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Marek Hamsik, Bruno Peres ve Edin Visca’nın sakatlıkları sebebiyle forma giymeleri beklenmiyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Fernando, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy, Alassane Ndao, Luiz Adriano, Haji Wright  

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Stefano Denswil, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Edin Visca, Andreas Cornelius

İddaa Tahmini

Trabzonspor, maçın favorisi. Antalyaspor, ligin ilk haftasında iç sahada Galatasaray’a mağlup olmuştu. Trabzonspor, sezona iyi başladı. İlk 2 haftada 2 galibiyet aldılar ve gol yemediler. Antalyapsor deplasmanında da zorlanabilirler ama yine de kazanmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.45

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. 7 golün atıldığı karşılaşmada kazanan Antalyaspor idi. Trabzonspor’u 5-2 mağlup ettiler.