TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Gaziantep FK İddaa Tahmini 20.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Hatayspor iç sahada, Gaziantep FK karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 19.15’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Hatayspor ile Gaziantep FK takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını inceleyecek olursak Hatayspor galibiyetine 2.05, beraberlik tercihine 3.75, Gaziantep FK galibiyetine ise 3.75 verildiğini görüyoruz.

Hatayspor Galibiyet Peşinde

Hatayspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanında 1-0 mağlup oldular. İlk haftayı da bay olarak geçtiklerini belirtelim. Trabzonspor karşısında kaleci Erce Kardeşler, iyi bir performans ortaya koydu ve farkın açılmasını da önledi. Yeni hocası Serkan Özbalta yönetiminde çıktığı ilk resmi maçını kaybeden Hatayspor, bu hafta Gaziantep FK karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gaziantep FK’dan İlk Galibiyet

Gaziantep FK, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü karşısında kazanmayı başardı. Ertuğrul’un attığı golle maçı 1-0 kazanan Gaziantep FK, bu sezon Süper Lig’de ilk galibiyetini almış oldu. Ligin ilk haftasında ise Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüşlerdi. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Erol Bulut’un ekibi, Süper Lig’in 3. Haftasında ise Hatayspor’a konuk olacak. Geçen sezon bu sahada oynanan maçı Gaziantep Fk, rakibine karşı 2-1 kaybetmişti. Bu hafta Gaziantep FK’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hatayspor – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Hatayspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

Gaziantep FK'da ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç, Ardağ Kızıldağ, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilobodji, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Recep Niyaz, Furkan Özçal, Lazar Markovic, Joao Figueiredo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Hatayspor’dan hem de Gaziantep FK’dan gol beklentim var. İki ekipte skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, Süper Lig’de oynadığı 2. Maçtan da puan çıkartamadı. Evinde konuk ettikleri Gaziantep FK’ya 2-1 kaybettiler.