TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 20.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta sürpriz bir galibiyet alan Giresunspor bu hafta evinde, Kasımpaşa ile karşılaşacak. Mücadele saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Giresunspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.36, beraberlik 3.75, Kasımpaşa kazanır ise 3.00 olarak açıklanmış.

Giresunspor’dan İlk Galibiyet

Giresunspor, Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetine geçtiğimiz hafta ulaştı. Galatasaray deplasmanına konuk olan Hakan Keleş’in öğrencileri, Borja Sainz’in attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Bir önceki hafta ise Adana Demirspor’a 3-2 kaybetmelerine rağmen iyi bir oyun ortaya koymuşlardı. Süper Lig’de ilk 2 haftada 3 puan toplayan Karadeniz ekibi, bu hafta ise Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Giresunspor’da eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa’da Şenol Can Dönemi

Kasımpaşa’da moraller bozuk. Süper Lig’in ilk haftasında Başakşehir deplasmanında 4-0 kaybeden Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Fenerbahçe karşısında da sahadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Maçın ilk dakikalarında Hasan Emre Yeşilyurt’un gördüğü kırmızı kart ile tamamen dağıldılar. Fenerbahçe kalesine gitmekte bile zorlanan Kasımpaşa, daha farklı bir mağlubiyet almadığı için şanslıydı diyebiliriz. İlk 2 haftada puan alamayan Kasımpaşa’da Sami Uğurlu’nu görevine son verildi ve göreve Şenol Can getirildi. Bu hafta Giresunspor’a konuk olacak Kasımpaşa’da Hasan Emre Yeşilyurt’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Giresunspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Giresunspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 19.15’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Hasan Emre Yeşilyurt’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Serginho, Hamidou Traore, Umut Nayir, Riad Bajic

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Sadık Çiftpınar, Jeffrey Bruma, Raoul Petretta, Aytaç Kara, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Haris Hajradinovic, Stephane Bahoken, Bersant Celina

İddaa Tahmini

Galatasaray deplasmanında kazanan Giresunspor’da moraller yerinde. Kasımpaşa ise ilk 2 haftada puan alamadı ve gol atamadı. Geçen hafta Fenerbahçe’ye 6-0 kaybettiler. Moralli Giresunspor, Kasımpaşa karşısında da kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.07

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.36

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa’da mağlubiyet serisi devam etti. Giresunspor deplasmanından da elleri boş döndüler. Karadeniz ekibi 3 puanı tek golle aldı.