Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Arsenal İddaa Tahmini 20.08.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk 2 haftayı kayıpsız geçen Arsenal bu hafta deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Bournemouth Arsenal arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 7.90, beraberlik 4.70, Arsenal kazanır ise 1.45 olarak açıklanmış.

Bournemouth Sürpriz Arayacak

Bournemouth, Premier Lig’e sürpriz bir galibiyet ile başlamıştı. Ligin ilk haftasında Viltality’de konuk ettikleri Aston Villa’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile 3 puanı alan Scott Parker’ın öğrencileri, geçen hafta ise Etihad’da konuk olduğu Manchester City’e farklı kaybetti. Rakibi karşısında sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İlk 2 haftada 3 puan toplayan Bournemouth, Premier Lig’de 11. sırada yer alıyor. Bu hafta Vitality’de Arsenal’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Bournemouth’da Joe Rothwell ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları bulunuyor.

Gabriel Jesus Attı Arsenal Kazandı

Arsenal’da yüzler gülüyor. Premier Lig’de yeni sezona galibiyet ile başlayan Mikel Arteta’nın öğrencileri, ligin ilk haftasında Crystal Palace deplasmanında 2-0 kazanmayı başarmıştı. Geçtiğimiz hafta sonu ise Emirates’de konuk ettikleri Leicester City’i ise 4-2 ile geçtiler. Gabriel Jesus, attığı 2 golle maçın yıldızı olmuştu. Arsenal kariyerine iyi bir başlangıç yapan Brezilyalı golcü, bu sezon Arsenal’ın hücumda en kilit oyuncusu olacağa benziyor. İlk 2 haftada 6 puan toplayan Arsenal, bu hafta Bournemouth deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Arsenal’da Reiss Nelson’un sakatlığı bulunuyor.

Bournemouth – Arsenal Maç Bilgileri

Bournemouth – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Joe Rothwell ve Ryan Fredericks’in sakatlıkları bulunuyor. Arsenal’da Reiss Nelson’un sakatlığı bulunuyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Cedric Soares, Gabriel, Ben White, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Emile Smith Rowe, Fabio Vieira, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Arsenal, maçın net favorisi. Sezona çok iyi başladılar ve geçen hafta Emirates’de Leicester City’i 4-2 mağlup ettiler. Bournemouth karşısında da maçın favorisi olan Arsenal, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, 3’de 3 yaptı. Vitality’de Bournemouth’u 3-0 mağlup ettiler. Odegaard, attığı 2 golle maçın yıldızı oldu.