Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Aston Villa Bahis Tahmini 20.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Aston Villa deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Crystal Palace ile Aston Villa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Crystal Palace galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.40, Aston Villa galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Crystal Palace’dan Sürpriz Beraberlik

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Liverpool deplasmanında puan almayı başardı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool ile 1-1 berabere kaldılar. Wilfred Zaha’nın golüyle öne geçmeyi başaran Crystal Palace, Luis Diaz’ın golüne engel olamadı. Ligin ilk haftasında ise Arsenal’a Selhurst Park’da 2-0 kaybetmişlerdi. Liverpool karşısında alınan 1 puan ile moral bulan Patrick Vieira’nın ekibi, bu hafta iç sahada konuk edeceği Aston Villa karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Crystal Palace’da James Tomkins ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa’dan 3 Puan

Aston Villa, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Villa Park’da konuk ettikleri Everton’ı 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Buendia ve Ings’ın golleriyle 3 puanı alan Steven Gerrad’ın ekibi, bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini elde etti. Ligin ilk haftasında ise Vitality’de Bournemouth’a 2-0 kaybetmişlerdi. Everton galibiyet ile moral bulan Aston Villa, bu hafta Crystal Palace deplasmanında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Aston Villa’da Kortney Hause’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Crystal Palace – Aston Villa Maç Bilgileri

Crystal Palace – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James Tomkins ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor. Aston Villa’da Kortney Hause’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Conor Gallagher, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Kortney Hause, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Philip Coutinho, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Crystal Palace, geçen hafta Liverpool deplasmanında puan ile döndü. Bu beraberlik ile moral buldular. İç sahada konuk edecekleri Aston Villa’yı mağlup ederler ve sezonun ilk galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.20

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, rahat kazandı. Selhurst Park’da taraftarı önünde Aston Villa’yı 3-1 mağlup etmeyi başardılar.