Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Nottingham Forest Bahis Tahmini 20.08.2022

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta sezonun ilk galibiyetini alan Nottingham Forest deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Bıen Sports kanalından canlı izleyebilirsiniz.

Everton ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Everton kazanır 1.95, beraberlik 3.55, Nottingham Forest kazanır ise 4.15 olarak açıklanmış.

Everton’ın Puanı Yok

Everton adına sezon iyi başlamadı. Premier Lig’in ilk haftasında Goodison Park’da Chelsea’yi konuk eden Everton, rakibine 1-0 mağlup oldu. Geçen hafta ise Villa Park’da konuk oldukları Aston Villa’ya 2-1 mağlup oldular. Premier Lig’de ilk 2 haftayı puan alamadan kapatan Frank Lampard’ın ekibi, hücumda da sıkıntı yaşıyor. Dominic Calvert Lewin’in yokluğu, Everton’ın elini kolunu bağlamış durumda. İlk 2 haftayı puansız geçen Everton, bu hafta Nottingham Forest karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Everton’da Andre Gomes, Yerry Mina ve Dominic Calvert Lewin’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest’dan Sürpriz Galibiyet

Nottingham Forest, Premier Lig’in ilk haftasında Newcastle United’a konuk olmuştu. O maçta Steve Cooper’ın ekibinden reaksiyon bekliyordum ama hiçbir varlık gösteremediler. Newcastle United kalesine gitmekte zorlanan Nottingham Forest, rakibine 2-0 mağlup oldu. Geçen hafta ise iç sahada konuk ettikleri West Ham’ı Awoniyi’ni tek golüyle 1-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldılar. Sürpriz bir galibiyet alan Nottingham Forest, bu hafta Everton deplasmanında da sürpriz peşinde. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Omar Richards ve Ryan Yates’in sakatlıkları var.

Everton – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Everton – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Andre Gomes, Yerry Mina ve Dominic Calvert Lewin’in sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Omar Richards ve Ryan Yates’in sakatlıkları var.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Yerry Mina, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Ben Godfrey, Abdoulaye Doucoure, Dele Alli, Donny van de Beek, Demarai Gray, Salomon Rondon

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Sam Surridge, Brennan Johnson

İddaa Tahmini

Everton’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Premier Lig’de ilk 2 haftayı puansız geçtiler ve moraller bozuk. Everton kazanır ve sezonun ilk galibiyetini alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 1 , Oran 1.95

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Nottingham Forest karşısında sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.