Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Brentford Bahis Tahmini 20.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Ligin yeni takımı Fulham evinde, Brentford’u ağırlayacak .Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Fulham ile Brentford zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.45, Brentford galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham’dan Sürpriz Beraberlik 

Fulham, bu sezon Premier Lig’in yeni takımlarından biri. Ligin ilk haftasında Craven Cottage’de Liverpool’u konuk eden Fulham, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Liverpool karşısında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Geçtiğimiz hafta ise Wolverhampton deplasmanına konuk olan Scott Parker’ın ekibi, bu karşılaşmadan da puan aldı ve rakibi ile golsüz berabere kaldı. İlk 2 haftada 2 puan alan Fulham’da moraller yerinde. Maç öncesinde Fulham’da Monor Solomon ve Harry Wilson’un sakatlıkalrı bulunuyor. 

Brentford Dikkat Çekti 

Brentford, geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Dikkat çekici bir galibiyet alan Thomas Frank’ın ekibi, ligin ilk haftasında ise Leicester City ile King Power’da 2-2 berabere kalmıştı. İlk 2 maçta 6 gol atmayı başaran Brentford, hücum gücü yüksek bir ekip. Mbuemo ve Ivan Toney gibi 2 kaliteli gol silahları var. Bu hafta Fulham’a konuk olacak Brentford’da Sergi Canos ve Ethan Pinnock’un sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham – Brentford Maç Bilgileri

Fulham – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Monor Solomon ve Harry Wilson’un sakatlıkalrı bulunuyor. Brentford’da Sergi Canos ve Ethan Pinnock’un sakatlıkları devam ediyor. 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

İki takımda hücumda üretken. Fulham’da Mitrovic faktörü var. Brentford’da geçen hafta Manchester United’ı 4 golle geçti. İki takımında gol bulacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR , Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham, 3 puanı 3 golle aldı. İç sahada konuk ettikleri Brentord’u 3-2 ile geçtiler.