Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Southampton İddaa Tahmini 20.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Southampton deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Leicester CitySouthampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Leicester City kazanır 1.82, beraberlik 4.10, Southampton kazanır ise 4.20 olarak açıklanmış. 

Leicester City Kalesini Gole Kapatamıyor

Leicester City, Premier Lig’de yeni sezona iyi başlamadı. Ligin ilk haftasında King Power’da Brentford’u konuk eden Leicester City, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 öne geçtikleri maçtan 3 puan çıkartamadılar. Geçen hafta ise Emirates’de Arsenal’a 4-2 kaybeden Leicester City’de moraller bozuk. İlk 2 haftada sadece 1 puan alabilen Brendan Rodgers’ın ekibi, bu 2 maçta ise kalesinde tam 6 gol gördü. Bu hafta ise King Power’da Southampton’ı konuk edecek Leicester City’de Ricardo Pereira ve Harvey Barnes’ın sakatlıkları devam ediyor.

Southampton 1 Puanı Kurtardı

Southampton, Premier Lig’de bu sezon oynadığı 2 maçta da galibiyet almayı başaramadı. Ligin ilk haftasında Tottenham deplasmanına konuk olan Southampton, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Geçen hafta ise Stç Marry’s’de konuk ettikleri Leeds United ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçta iyi bir reaksiyon verdiler ve 1 puan almayı başardılar. Southampton’ın ilk golü ise yeni transfer Joe Aribo’dan geldi. Premier Lig’de bu hafta Leicester City’e konuk olacak Southampton’da Nathan Tella ve Theo Walcott’un sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City – Southampton Maç Bilgileri

Leicester City – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ricardo Pereira ve Harvey Barnes’ın sakatlıkları devam ediyor. Southampton’da Nathan Tella ve Theo Walcott’un sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ricardo Pereira, Çağlar Söyüncü, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Marc Albrighton, Youri Tielemans, Ademola Lookman, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

İddaa Tahmini

İki takımda ilk 2 haftada savunmada güven vermedi. Hem Leicester City hem de Southampton, ilk 2 maçta kalesinde 6 gol gördü. King Power’da da hem atıp hem yerler. İki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR , Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City’de puan kayıpları devam etti. Southampton, Che Adams’ın golleriyle sezonun ilk galibiyetini King Power’da 2-1’lik skorla aldı.