TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 21.08.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Beşiktaş iç sahada, Fatih Karagümrük karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.62, beraberlik 4.50, Fatih Karagümrük kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış. 

Beşiktaş Galibiyet Peşinde 

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile döndü. Rakibi karşısında ilk yarıda 3-0’ı buldular ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Emrecan Uzunhan’ın oyundan atılmasının ardından skoru korumaya çalıştılar ama Alanyaspor buna izin vermedi ve mücadele 3-3 sona erdi. Süper Lig’in ilk 2 haftasında 4 puan toplayan Siyah Beyazlılar, bu hafta Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Atiba, Josef De Souza ve Welinton Silva sakat. Emrecan Uzunhan ise kart cezalısı. 

Fatih Karagümrük Bay Geçti 

Fatih Karagümrük, sezona mağlubiyet ile giriş yapan takımlardan biriydi. Süper Lig’in ilk haftasında iç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 4-2 kaybettiler. Wilson Eduardo’yu tutmakta zorlanan Fatih Karagümrük, beklemediği bir yenilgi yaşadı. Geçen haftayı ise bay olarak geçtiler. Geçen sezon savunmada sıkıntı yaşayan Fatih Karagümrük, yeni sezonun ilk haftasında da hiç iyi sinyaller vermedi. Bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olacak Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Atiba, Josef De Souza ve Welinton Silva sakat. Emrecan Uzunhan ise kart cezalısı. Fatih Karagümrük’de Efe Tatlı’nın sakatlığı devam ediyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Jefferson Montero, Arthur Masuaku, Kartal Yılmaz, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Rachid Ghezzal, Wout Weghorst, Jackson Muleka

Fatih Karagümrük'ün İlk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Vegar Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Matteo Ricci, Fabio Borini, Ahmed Musa, Yan Karamoh, Mbaye Diagne

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın net favorisi. Bu sezon özellikle iç saha maçlarında Beşiktaş’ın kolay kolay puan kaybı yaşamayacağını düşünüyorum. Weghorst, Muleka ve Ghezzal üçlüsüyle, Fatih Karagümrük’ü mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, iç sahada üst üste 2. Galibiyetini aldı. Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.