Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Chelsea İddaa Tahmini 21.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Leeds United evinde, Chelsea ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak olup Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Leeds United ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 6.10, beraberlik tercihinin 4.50, Chelsea galibiyetinin ise 1.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United Sürpriz Peşinde 

Leeds United, geride kalan 2 haftada 4 puan toplamayı başardı. İlk hata maçında Wolverhampton’ı 2-1 mağlup eden Jesse Marsck’ın öğrencileri, geçtiğimiz hafta ise Southampton deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndü. Geçen sezona nazaran Premier Lig’e çok iyi bir giriş yaptılar. Raphinha’nın takımdan ayrılmasına rağmen hücum aksiyonlarında da etkili olduklarını belirtelim. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Leeds United’da Junior Firpo ve Luke Ayling’in sakatlıkları devam ediyor. 

Chelsea’de Hedef Galibiyet 

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Londra derbisinde Tottenam’ı konuk etti ve rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de ilk 2 haftada 4 puan toplayan Chelsea, bu hafta ise Elland Road’da Leeds United’ın konuğu olacak. İlk hafta Goodison Park’da Everton’ı tek golle geçen Thomas Tuchel’in ekibi, bu hafta Elland Road’da Leeds United karşısında da 3 puan arayacak. Kırmızı kart cezalısı olan Thoma Tuchel, bu hafta takımın başında olmayacak. Öte yandan Chelsea’de N’Golo Kante’nin sakatlığı da devam ediyor. 

Leeds United – Chelsea Maç Bilgileri

Leeds United – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Junior Firpo ve Luke Ayling’in sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de N’Golo Kante’nin sakatlığı da devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Kalidou Koulibaly, Marcos Alonso, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Raheem Sterling, Kai Havertz, Timo Werner

İddaa Tahmini

Chelsea, geçen hafta Londra derbisinde son dakika golüyle 2 puan bıraktı. İlk 2 haftad 4 puan topladılar. Leeds United, sezona iyi başladı ama Chelsea’ye güçleri yetmez. Thomas Tuchel’in ekibinden bu hafta 3 puan bekliyorum. Maviler kazanır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, şok yaşadı. Elland Road’da konuk oldukları Leeds United’a 3-0 kaybettiler. Böylelikle Premier Lig’de ilk mağlubiyetini almış oldular.