Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Brighton Bahis Tahmini 21.08.2022

İngiltere Premier Lig’de ilk 2 haftadan puan çıkartamayan West Ham bu hafta, Brighton karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

West Ham Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. West Ham kazanır 2.38, beraberlik 3.45, Brighton kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

West Ham Kötü Başladı 

West Ham, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Nottingham Forest deplasmanından 1-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. İlk hafta ise iç sahada konuk ettikleri Manchester City’e 2-0 mağlup olmuşlardı. Premier Lig’de ilk 2 haftada puan alamayan David Moyes’un öğrencileri, bu hafta Brighton ile karşılaşacak. Maçın favorisi olarak gösterilen West Ham’da Nayef Aguerd’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Brighton Üstünlük Kurmuş Durumda

Brighton, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de konuk ettikleri Newcastle United ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Old Trafford’da Manchester United’ı 2-1 mağlup eden Graham Potter’ın ekibi, sezona galibiyet ile başlamıştı. Bu hafta ise West Ham’a konuk olacaklar. Son dönemde Brighton’ın West Ham’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Brighton, West Ham ile oynadığı son 10 karşılaşmada da mağlubiyet yaşamadı. Bu hafta da West Ham karşısında puan arayacaklar.

West Ham – Brighton Maç Bilgileri

West Ham – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Nayef Aguerd’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Benjamin Johnson, Kurt Zouma, Craig Dawson, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Neal Maupay

İddaa Tahmini

West Ham, maçın favorisi. Brighton, ilk 2 haftada 4 puan toplayarak dikkat çekti ama Londra’da işleri kolay değil. West Ham, 2 maçlık kötü gidişatı Brighton karşısında sona erdirir ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.06

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Brighton’a 2-0 mağlup oldular. West Ham, Premier Lig’de 3. Maçından da puan çıkartamadı.