Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Manchester City İddaa Tahmini 21.08.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Pazar gününün son maçında, Newcastle United ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 18.30’da Beın Sports kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Manchester City bugün Newcastle United karşısında maçın net favorisi. intobet oranlarını ele alırsak ev sahibi Newcastle United galibiyetine 8.90, beraberlik tercihine 5.25, Manchester City galibiyetine 1.37 oran veriyor. 

Newcastle United 1 Puanı Kaptı

Newcastle United’da yüzler gülüyor. Premier Lig’in ilk haftasında Nottingham Forest ile karşı karşıya gelen Eddie Howe’un ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Nottingham Forest karşısında baştan sona üstün oynadılar ve haklı bir galibiyet aldılar. Geçtiğimiz hafta sonu ise Molineux Ground’da Wolverhampton karşısında da puan alan Newcastle United, rakibi ile golsüz berabere kaldı. İlk 2 haftada topladıkları 4 puan ile Premier Lig’de 5. sırada kendisine yer bulan Newcastle United, Manchester City karşısında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Newcastle United’da Federico Fernandez ve Jonjo Slelvey’in sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Doludizgin

Son şampiyon Manchester City, Premier Lig’de galibiyetlerine kaldığı yerden devam ediyor. Sezonun ilk maçında West Ham deplasmanında 2-0 kazanan Manchester City, geçtiğimiz hafta ise Etihad’da Bournemouth karşısında da farklı kazandı. Kevin De Bruyne önderliğinde Bournemouth’u 4-0 ile geçtiler. Premier Lig’de oynadığı ilk 2 maçta 6 puan toplayan Pep Guardiola’nın ekibi, bu maçlarda kalesini de gole kapatmayı başardı. Bu hafta Newcastle United’a konuk olacak Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United – Manchester City Maç Bilgileri

Newcastle United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Federico Fernandez ve Jonjo Slelvey’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Aymeric Laporte’un sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Saint Allan Maximin, Joelinton

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Ryad Mahrez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, geçen hafta Bournemouth karşısında kolay bir galibiyet aldı. Etihad’da rakibini 4-0 ile geçtiler. İlk hafta ise West Ham deplasmanında kazanmışlardı. Sezona iyi başlayan Pep Guardiola’nın ekibi, Newcastle United deplasmanında da zorlanmadan kazanır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.37

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. Newcastle United, 3-1 öne geçti ama Manchester City pes etmedi. St. James Park’da bu zevkli karşılaşma 3-3 sona erdi.