Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Monza İddaa Tahmini 21.08.2022

21 Ağustos Pazar günü İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Napoli ile Monza karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:30.

intobet, Napoli galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.45, Monza galibiyetine ise 8.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.51, 2.5 Alt 2.57 oran kazandırıyor.

Napoli Fırtına Gibi Başladı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza attı. Transfer döneminde önemli takviyelerle şampiyonluk kadrosu kuran ev sahibi, ilk haftada konuk olduğu Hellas Verona deplasmanından 5-2’lik galibiyetle ayrıldı. Yeni transferlerden Min-jae Kim, Zambo Anguissa,Khvicha Kvaratskhelia karşılaşmada forma şansı bulurken, Kvaratskhelia 1 gol, 1 asistlik katkısıyla ilk haftadan beğeni topladı. Güçlenen kadrosuyla ilk haftadan rüştünü ispatlayan Napoli, 1-0 geriden gelerek aldığı 5 gollük galibiyetle birlikte, kadro kalitesini sahaya yansıttı. Luciano Spalletti ve öğrencileri ilk iç saha maçında galibiyeti hedefliyor.

Monza Yetersiz Kaldı

Monza için İtalya Serie A Ligi mağlubiyetle başladı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi2nde mücadele eden konuk ekip, yeni sezon için güçlü bir kadro kursa da, Torino karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Giovanni Stroppa ve öğrencilerinde ilk hafta tecrübe eksikliği dikkat çekerken, mücadeleleri ise takdir topladı. Transfer döneminde Andrea Karboni, Di Gregorio, Leonardo Mancuso, Pedro Pereira, Valentin Antov, Warren Bondo, Andrea Ranocchia, Caprari, Crango, Matteo Pesina, Batella, Colpani, Ranokya, Stefano Sensi’yi kadrosuna katan ve yeni bir kadro kuran Monza, beraber oynama alışkanlığını kazanmasıyla birlikte Serie A Ligi’nde daha iyi sonuçlar alacaktır.

Napoli – Monza Maç Bilgileri

Napoli – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Francesco Fourneau. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Diego Demme ve Matteo Politano sakat. Monza cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mario Rui, Di Lorenzo, Min-jae Kim, Rrahmani, Eljif Elmas, Hirving Lozano, Zambo Anguissa, Zielinski, Victor Osimhen, Adam Ounas.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Marlon, Pablo Mari, Aanastasio, Donati, Baberis, Stefano Sensi, Ranocchia, Matteo Pessina, Caprari, Dany Mota.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Napoli, iç sahada rahat galibiyetlerine ligin yeni temsilcisi Monza karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.68

intobet Oranı: H1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli haftanın en rahat galibiyetlerinden birini aldı. Ev sahibi 4 golle 3 puanı alırken, Monza’ya gol şansı dahi vermedi. Kazananları tebrik ederiz.