Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Fiorentina Bahis Tahmini 21.08.2022

İtalya Serie A Ligi‘nde 21 Ağustos Pazar günü 2. hafta heyecanı devam ederken, Empoli ile Fiorentina kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından izleyebilirsiniz.

intobet, Empoli galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Fiorentina galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Empoli Telafi Peşinde

Empoli cephesinde sezon yeni teknik adam ve yeni transferlere rağmen mağlubiyetle başladı. Sezon başında göreve Paolo Zanetti’yi getiren ev sahibi, Guglielmo Vicario, Liberato Cacace, Petar Stojanovic, Razvan Marin, Sebastiano Luperto, Mattia Destro, Martín Satriano, Sam Lammers ve Cambiahgi transferleriyle kadrosunu güçlendirirken, yeni sezonda çıktığı 2 maçı da kaybetti. İtalya Kupası 1. Tur kapsamında SPAL’a 2-1’lik skorla kaybeden Empoli, İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası ise deplasmanda Spezia’ya 1-0 kaybetti. Ev sahibi iki kulvarda birden yaptığı kötü başlangıcı iç saha galibiyetiyle telafi etmek istiyor.

Fiorentina Galibiyet Peşinde

Fiorentina cephesinde yeni sezonda alınan üst üste galibiyetler moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftası Vincenzo Italiano ve öğrencileri için gol düellosuyla geçerken, konuk ekip sahasında Cremoense’yi 3-2’lik skorla mağlup etti. 3 puanı 3 golle alan Fiorentina, doğrudan katıldığı UEFA Konferans Ligi Play Off Turu’nun ilk maçında ise sahasında Twente’yi 2-1 mağlup ederek, tur için avantaj sağladı. İki kulvarda birden galip gelmeyi başaran Fiorentina, yeni sezondaki ilk deplasman sınavını ise lige mağlubiyetle başlayan Empoli karşısında verecek. Konuk ekip zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalsa da, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Empoli – Fiorentina Maç Bilgileri

Empoli – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Matteo Marchetti. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Fiorentina cephesinde ise Gaetano Castrovilli ve Alfred Duncan’ın sakatlığı bulunuyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Ardian Ismajli, Fabiano Parisi, Fiamozzi, Barjrami, Liam Henderson, Nicolas Haas, Stojanovic, Henderson, Mattia Destro, Martín Satriano.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Milenkovic, Julio, Biraghi, Venuti, Bonaventura, Saponara, Szymon Zurkowski, Jonathan Ikoné, Nicolas Gonzalez, Luka Jović.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk galibiyetini almak isteyen Empoli ve galibiyetlerine devam etmek isteyen Fiorentina’nın karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli ve Fiorentina 90 dakika sonunda birbirlerine diş geçiremedi. İki takımda golsüz beraberlikle Serie A Ligi sahnesinde 2. haftayı noktaladı. Empoli mücadelede 67. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti.