Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Rennes Ajaccio İddaa Tahmini 21.08.2022

beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından 21 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Rennes ile Ajaccio karşı karşıya gelecek.

Best10, Rennes galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.50, Ajaccio galibiyetine ise 8.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.70 oran kazandırıyor.

Rennes Kazanmak İstiyor

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta Monaco deplasmanına konuk olan Rennes, lige yaptığı kötü başlangıcı ezeli rakibi karşısında da telafi edemedi. Bruno Genesio ve öğrencileri sezon başlangıcını iç sahada 1-0’lık Lorient mağlubiyetiyle yaparken, 15. Dakikadan itibaren 10 kişi yakaladığı ve 1-0 öne geçmeyi başardığı Monaco karşısında 1 puanla yetindi. Gaetan Laborde’nin gol puan kaybına engel olmazken, mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yarışına dahil olmayı başaran Rennes, yeni sezonun ilk 2 haftasında ise zayıf halkalar arasında yer aldı. Ev sahibi galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Ajaccio İlk Galibiyetini İstiyor

Ajaccio cephesinde Fransa Ligue 1 heyecanı puan kayıplarıyla başladı. Ligin yeni temsilcisi 2 haftadan 1 puan çıkarmayı başarırken, Olivier Pantaloni  ve öğrencileri özellikle 2. hafta performansıyla toparlanma sinyalleri verdi. İlk sınavını Lyon deplasmanında veren Ajaccio, 10 kişiyle deplasmandan 2-1 mağlup dönerken, geçtiğimiz hafta ise sahasında Lens ile golsüz berabere kaldı. Lens karşısında iyi bir savunma performansı ortaya koyan konuk ekip, Lyon karşısında ise mağlup olmasına rağmen iyi bir mücadele sergilemişti. Mayembo, Clement Vidal, Romain Hamouma, Tohmas Mangani ve Mickael Alphonse transferleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, yeni transferlerin takıma adapte olmasıyla birlikte daha iyi oynamaya başladı.

Rennes – Ajaccio Maç Bilgileri

Rennes – Ajaccio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Hakim Ben El Hadj. Mücadele Roazhon Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rennes takımında Steve Mandanda sakat. Ajaccio cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Doğan Alemdar, Adrien Truffert, Warmed Omari, Birger Meling, Hamari Traore, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arthur Theate, Sehrou Guirassy, Gaetan Laborder.

Ajaccio’nun 11’i Belli mi?

Ajaccio’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Leroy, Diallo, Clément Vidal, Avinel, Mickaël Alphonse, Nouri, Coutadeur, Marchetti, Cimignani, El Idrissy, Courtet.

İddaa Tahmini

İlk 2 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Rennes, geçen sezonki iyi performansını arıyor. Ev sahibi Fransa Ligue 1’de ilk galibiyetini yeni temsilci Ajaccio karşısında alacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes sahasında Martin Terrier ve Arthur Theate’nin golleriyle kazandı. Ev sahibi 10 kişiyle tamamladığı mücadeleden 3 puan çıkarmayı başardı ve bizleri yanıltmadı.